Velkommen til Landal Middelfart

Lige midt i skoven på Hindsgavl-halvøen på Fyn finder du Landal Middelfart. Her ligger parken godt gemt i den smukke bøgeskov, der er en del af Hindsgavl Dyrehave. Tag på opdagelse i det grønne eller udforsk området fra vandsiden med en sejletur i kajak. Parken ligger lige ud til Fænøsund, der sammen med Lillebælt byder på en masse sjove vandsportsmuligheder og oplevelser. Som gæster på Landal Middelfart får I adgang til vores svømmehal samt vores store udendørs swimmingpool, der køler og underholder i sommermånederne. I kan også give jer i kast med nogle af vores andre aktiviteter på parken såsom kreativt værksted, fodboldbane, legeplads, skattejagt og sjove spil for hele familien.

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Vores aktiviteter og faciliteter er nu åbne for boende gæster. Vi følger regeringens retningslinjer og tilpasser parken så I kan få en god og tryg ferie.

Læs mere her under.

Da vi har begrænset kapacitet på parkerne, er der ikke åben for dagsgæster.

 

Covid-19 forholdsregler

Faciliteter
 • Bademuligheder

  Vores bademuligheder er åbne. Vi arbejder på højtryk for at følge retningslinjerne til at give jer en tryg oplevelse og give alle mulighed for en tur i badelandet. Der vil ikke være badedyr mm. til rådighed i badelandet. I vil få mere information på parken.

 • Faciliteter

  Alle vores sportsfaciliteter og legepladser er åbne - selvfølgelig under hensyntagen til regeringens retningslinjer. Se mere her.

  Husk at det for personer over 11år er påkrævet at bære mundbind når man ikke sidder ned eller dyrker sport.

Aktiviteter
 • Oplev naturen på cykel

  Vil I opleve den skønne natur på cykel? Så kan I leje en cykel hos os. Vi sikrer at alle cykler bliver desinficeret mellem hver udlejning.

 • Aktiviteter

  Skattejagt, naturbingo, krea-pakker, vandreture og Bollos sjove opgaver er blot nogle af de ting I vil kunne opleve på vores parker. Udvalget vil variere fra park til park. Følg med i Landal app’en, her vil programmet blive opdateret løbende.

Hvorfor Landal Middelfart?

Hos Landal Middelfart får du:

 Egen hyggelig feriebolig med brændeovn
 Ophold i det naturskønne område ved Fænøsund og Hindsgavl Dyrehave
 Fri adgang til det indendørs badebassin og den store udendørs swimmingpool
 Sjove aktiviteter som kreativt værksted, skattejagt og meget mere
 Mulighed for vandre- cykel- og sejlture i området

Vores ferieboliger

 • 75 m²
 • Fritliggende
 • To soveværelser
 • Terrasse
 • Brændeovn
 • To badeværelser
sø 6 dec 2020, 2 nætter
Nu fra dkr 1.109
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Priserne er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person. Forbrug i boligen (el, vand, varme) afregnes ved afrejse på danske ferieparker.

 • 25 m²
 • Lejlighed
 • Et soveværelse
 • Delt terrasse
lø 5 dec 2020, 2 nætter
Nu fra dkr 1.109
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Priserne er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person. Forbrug i boligen (el, vand, varme) afregnes ved afrejse på danske ferieparker.

se Landal Middelfart på kortet

Ferie midt i Hindsgavl Dyrehave

Området omkring Landal Middelfart er perfekt til dig, der gerne vil opleve en masse spændende aktiviteter i det naturskønne område. Parken er placeret på Hindsgavl-halvøen, som er kendetegnet ved store bøgeskove, åbne enge og den fine kyst ud til Fænøsund. Landal Middelfart ligger midt i naturparken Hindsgavl Dyrehave, hvor I kan se masser af hjortevildt, der løber frit rundt. Her kan I tage på cykel- eller vandretur, og der er en rute til orienteringsløb, som kan udforskes af de eventyrlystne.
Vandre- og cykelture

Oplevelser til havs

Med Fænøsund og Lillebælt lige uden for døren, har du som gæst hos Landal Middelfart masser af muligheder for at udforske området fra vandsiden. Tag på tur i kajak eller kano og nyd en dag på vandet i det smukke område. Eller tag med på hvalsafari, hvor I kan spejde efter marsvin, sæler og andre spændende dyr. Der er garanti for en skøn dag med sjove oplevelser for hele familien.

Ferie lige midt i Danmark

Landal Middelfart er placeret lige midt i Danmark og ligger derfor kun en kort køretur fra nogle af landets store attraktioner. Tag f.eks. turen til Odense, hvor I kan besøge H.C. Andersens barndomshjem og lære meget mere om hans fantastiske eventyr på H.C. Andersens Museum. Eller tag et smut i Odense Zoo eller i den store trampolinpark, Jumping Fun, hvis børnene trænger til lidt ekstra spillopper.
Se flere attraktioner her
Egeskov Slot er bestemt også et besøg værd. Her kan I opleve det over 460 år gamle slot, og glem ikke at udforske den smukke have og legeskoven, hvor der er svævebane, klatrepyramide og tree-top-walking for de modige.

Gør din ferie endnu bedre

Fuldend dit ophold med en af vores tilkøbspakker, som vil gøre dit ophold endnu mere behageligt. Så kan du glæde dig i ro og mag og vide, at det snart er ferie!
 • Morgenmadspakker
 • Opredte senge
 • Linned til barneseng
 • Håndklæder eller viskestykker
Tilkøbspakker

Hvorfor Landal GreenParks?

Egen feriebolig midt i naturen

Tilbring ferien i egen bolig, hvor der er plads til hele familien under samme tag.

Valgfri ankomst- og afrejsedag

Vælg helt frit dato for jeres næste ophold, så det passer ind i jeres hverdag og ferieplaner.

Slutrengøring er altid med i prisen

Nyd en afslappende ferie uden at skænke rengøring en tanke – det sørger vi for på dine vegne uden ekstra betaling.
Landal Middelfart