Julehygge i november og december

For mange er det blevet en hyggelig tradition, at købe gaver sammen og få en hyggelig dag ud af det. Hvad med at kombinere en dejlig weekend væk hjemmefra med at få købt alle julegaverne? 

Alle vores danske parker skruer op for julehyggen fra midten af november. Hold øje med appen for at se de forskellige juleaktiviteter på parkerne.

I Danmark har vi tradition for at pynte op til jul og gøre de mørke og kolde måneder lidt ekstra hyggelige med masser af belysning. I de fleste byer er der masser af aktiviteter op til jul og byens forretninger er flot pyntede og klar med ekstra gode tilbud.

Vi har samlet lidt inspiration til de mest hyggelige julebyer i nærheden af vores parker.
 
Når I booker et ophold i en af Landal GreenParks danske parker, er der altid en stemningsfyldt by med julemarked og juleshopping lige i nærheden. Kom i ægte julestemning på de forskellige julemarkeder og få klaret alle jeres julegaveindkøb på én gang – nyd en pause i juleshoppingen og hyg jer med en varm kop gløgg og lækre lune æbleskiver.
 

Landal Seawest

Varde – Nissernes By
Hvert år i hele december måned dukker nisserne frem i Varde midtby. Fra hustage og gavle kigger omkring 300 nisser udover gaderne og skaber en unik julestemning for alle de handlende.

Jul i Danmarks ældste by Ribe
Jul i Ribe er som tage ud af det gamle eventyr Peter Jul. Byen er pyntet op med lys og dekorationer og der er en helt særlig stemning i den gamle by.

Esbjerg - gågade, shoppingcenter og julemarked
Shop i Broen shoppingcenters mange hyggelige butikker eller hvil jeres trætte ben på den hyggelige café Dronning Louise midt på gågaden.
Peters Jul i Ribe

Landal Middelfart

På Hindsgavl Slot kan i opleve den ægte julestemning, når der afholdes julemarked hver søndag i advent.

I kan også vælge at køre lidt længere og tilbringe en juleshopping dag i Odense. Gå på opdagelse på det historiske julemarked og oplev stemningen i den gamle bydel, der er smukt pyntet med lys, gran og guirlander.
Julemarked på Hindsgavl Slot
Når I besøger Middelfart og laver julegaveindkøb i den juleklædte bymidte, så skal I ikke snyde jer selv for at prøve Danmarks vel nok bedst placerede skøjtebane. Helt ned til havnen og med udsigt til den Gamle Lillebæltsbro, kan I have det sjovt sammen på skøjter.

Landal Grønhøj Strand og Landal Fyrklit

I de mindre byer som Løkken og Hirtshals er der masser af stemning. Hvis man er mere til en større by har Aalborg masser af shopping muligheder med både specialbutikker og indkøbscentre ved siden af hinanden. Hvert år er der også et stort julemarked på Gammel Torv hvor juleboderne sørger for den helt rigtige julestemning. 

Efter en dag med shopping, er der også tid til at besøge dyrene Aalborg Zoo. Her begejstres store og små - og hvem ved måske møder I Julemanden. Aalborg Zoo tænder tusindvis af lys, så parken og dyrene opleves på en helt ny måde og skaber en magisk julestemning.
Jul i Aalborg Zoo

Landal Søhøjlandet & Landal Ebeltoft

Aarhus rummer et væld af muligheder for at shoppe og en tur ned af gågaden i december er en smuk og stemningsfuld oplevelse. I latinerkvarteret er der masser af små hyggelige butikker og caféer – og driller vejret er der mulighed for at shoppe i tørvejr i Bruuns Galleri eller Magasin.

Jul i Den Gamle ByJul i Tivoli Friheden

Trænger I til mere julestemning, så kan I besøge Tivoli Friheden som er fantastisk smukt pyntet eller Den Gamle By, hvor I kan mærke julestemning helt ud på de gamle gader og opleve julen gennem de sidste 400 år.

Landal Rønbjerg

Gå ikke glip af det hyggelige julemarked på Vitskøl Kloster, som ligger tæt på Landal Rønbjerg. Her er der alt hvad et ægte julehjerte kan begære af julepynt, julegodter, kunsthåndværk og smukke kranse.

Tæt på Rønbjerg finder I også flere hyggelige julebyer.
I Skive kan der juleshoppes både ude og inde, da både Søndre Centret og bymidten har skruet op for julestemningen.

Viborg har ambitioner om at blive Danmarks bedste jule by og byder på et bredt og varieret udvalg af butikker. I julemånederne er byen smukt pyntet med lyskæder på butikkernes facader og et stemningsfuldt julemarked midt på torvet- snyd ikke jer selv for at opleve julestemningen i Viborg.

Jul i ViborgJulemarked på Vitskøl Kloster