Vær kreativ med Krea-kassen
Naturen summer af liv i foråret og det er nu I skal ud og nyde sollyset ovenpå vinterens mørke. Tag ud i naturen og bliv inspireret til at være kreative. I kan plukke blomster, samle fine sten eller andre fine naturmaterialer som kan bruges til jeres kreative produkter. Når I kommer tilbage til jeres feriebolig er der lagt op til timevis af kreativ hygge.

Med det spændende indhold i krea-kassen, er det ingen sag at forvandle forårets naturmaterialer til fantasifulde dyr, smukke dekorationer og flotte kreationer. Krea-kassen indeholder kreative materialer til mange timers hygge uanset om I bruger indholdet sammen med materialer I har fundet i naturen eller blot hygger med det indendørs. Det er en sjov og hyggelig aktivitet hvor hele familien kan være med.

Krea-kassen kan købes på parkerne (dog ikke på Grønhøj Strand) og koster kr. 99,- pr. kasse.
Ideer til Bollos krea-kasse
Slip fantasien løs!
Vores anbefalinger
Book ferien nu
Skal I være kreative i forårets natur?

Foråret byder os til igen, at bruge flere timer udendørs. Vi har derfor samlet inspiration til forskellige kreative sysler som passer til denne tid på året. Her er noget til jer der er fingernemme, jer der godt kunne bruge en lille pose med superhelteenergi i lommen og jer der vil lave flotte boliger til havens fugl.