Hent en gratis babypakke hos Ønskebørn og spar 500 kr

Er du på barsel, eller er du småbørnsfamilie, og trænger du og familien til at komme lidt væk hjemmefra og nyde en afslappende ferie?

Hos Landal GreenParks har vi de helt ideelle rammer til en sjov og hyggelig barselsferie eller ferie med små børn. Her kan du, din partner og jeres barn/børn komme væk hjemmefra, hvilket man hurtigt kan trænge til som nybagte forældre.

Læs mere om parkerne Book nu  

Billigst i hverdagene

En af de helt store fordele som småbørnsfamilie uden børn i skolealderen er, at du og familien har mulighed for at holde ferie i hverdagene, hvor det oftest er billigere at holde ferie og hvor vi i samarbejde med Ønskebørn giver jer op til 500 kr. rabat på vores fem danske ferieparker, Landal Rønbjerg, Landal Seawest, Landal Søhøjlandet, Landal Ebeltoft og Landal Grønhøj Strand.

Vælg mellem 2, 3, 4 og 5 nætters ophold med ankomst søndag og mandag. Se i nedenstående booking hvilke datoer vi kan tilbyde - rabatten er fratrukket prisen. Du vil senere i bookingprocessen blive bedt om at oplyse din unikke rabatkode - for at verificere dit køb.

Læs mere om betingelserne

Ønskebørns babypakke giver rabat

For at kunne gøre brug af rabatten, skal man hente en gratis babypakke hos Ønskebørn, også kaldet Ønskeboksen. I denne fås et væld af gode ting til jer og jeres baby, som I har brug for, når i skyder familielivet i gang. I får blandt andet en voucher, I kan benytte på vores fem danske parker:

Vores ferieparker

Udsigt over vandet | Landal Ebeltoft Landal Ebeltoft
Mere information
Feriebolig | Landal Grønhøj Strand Landal Grønhøj Strand
Mere information 
Feriebolig | Landal Søhøjlandet Landal Søhøjlandet
Mere information
Feriehus | Landal Rønbjerg Landal Rønbjerg
Mere information
Børn i badeland | Landal Seawest Landal Seawest
Mere information
Nyd en ferie på vandet hos Landal Ebeltoft, hvor I kan bo på en af de syv broforbundne øer lige uden for Ebeltoft. Her kan I gå ture og nyde badestrandene eller tage på oplevelse på Djursland, der byder på smuk natur.
Hold ferie lige ved Vesterhavet og en af Danmarks bedste strande. Besøg Landal Grønhøj Strand i Nordvestjylland, hvor kan I udforske de brede, hvide sandstrande, søge ly i de smukke klitter eller cykle ture i området.
Midt i skovene omkring Gjern Bakker, blot 20 minutter fra Silkeborg, finder du Landal Søhøjlandet. Her kan I udforske skovene, søerne og bakkerne, der byder på vandreruter, løbestier eller mountainbiketure året rundt.
Hold ferie med udsigt til Limfjorden, hvor alle kan more sig med de mange aktiviteter. Landal Rønbjerg byder på smukke omgivelser lige ved fjorden, hvor I kan nyde dage ved stranden eller i det flotte landskab.
Kombinér familieferie med naturoplevelser i det smukke Vesterhavslandskab. Landal Seawest byder på sjove og aktive dage, hvor I kan nyde godt af de mange spændende faciliteter og aktiviteter.

Find din ideelle feriebolig
Vælg destination
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
 • Boligstørrelse
 • Boligindretning
 • Specielle boliger
 • Boligfaciliteter
 • Bademuligheder
 • Aktiviteter for børn
 • Sportsaktiviteter
 • Aktiviteter i området
 • Park lokation

Faciliteter for store og små

Det har aldrig været lettere at holde ferie med sin baby, for hos Landal GreenParks har vi taget højde for, hvad man har brug for som børnefamilie, når man skal holde ferie. Det betyder, at I finder en masse faciliteter i feriehusene og i ferieparken, som I har brug for, så I kan roligt booke ferie hos os med babypakken:
 • Babystol
 • Babyseng
 • Puslebord
 • Badekar
 • Kravlegård
 • Og meget andet…

I vores tropiske badelande finder I også særlige baby- og børnebassiner, hvor I med ro i maven kan nyde timer af vandpjaskeri med familiens mindste. Derudover finder I både legeland, udendørs legepladser, hoppepuder, kreative værksteder, bowling og meget mere i vores ferieparker, så hele familien – uanset alder – kan have det sjovt, og få en uforglemmelig ferie. Og hvis I mangler noget for at holde den perfekte ferie med jeres baby, så skal I ikke tøve med at kontakte vores personale, som altid står klar til at hjælpe jer.

Aktiviteter for store og små

Hos Landal GreenParks har vi faciliteter og aktiviteter for både de helt små og lidt større børn. Tag for eksempel dit spædbarn med i vores tropiske badelande, hvor der er særlige baby-/børnebassiner til de mindste. Har du også lidt større børn med, byder det tropiske badeland også på masser af sjov for dem - bl.a. vandrutsjebaner og modstrømskanaler.

Derudover er der masser af andre faciliteter, såsom legeland/-rum, udendørs legepladser og hoppepuder, kreativt værksted, bowling og meget mere. 

Invitér bedsteforældrene med på ferie

Når I holder ferie med jeres baby hos Landal GreenParks, kan I roligt invitere bedsteforældrene med på ferien. Vores feriehuse kan nemlig, uden problemer, huse en hel familie, men I kan naturligvis også booke flere feriehuse, så I kan trække jer tilbage om aftenen, og blot nyde hinandens selskab.

I kan også lade bedsteforældrene passe jeres lille guldklump, mens I går en tur i de naturskønne omgivelser eller blot flader ud på sofaen.