Opskrift på butterdejspizza med kantarel

Står du og leder efter en lækker opskrift til aftensmaden?

4 personer

Butterdejspizza:

  • En rulle butterdej
  • 1 dl cremefraiche eller flødeost
  • 2 dl revet parmesan (eller Vesterhavsost)
  • 250 gram kantareller
  • En stor klat smør
  • Salt og peber
  • Frisk timian

Ferskensalat:
  • 3 modne ferskner (eller nektariner)
  • 1 klat smør
  • 1 spsk. honning
  • 1 burrata (alternativt en mozzarellabøf)
  • 75 gram serranoskinke
  • 25 gram pinjekerner
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum

Butterdejspizza:

1. Rul din butterdej ud og kom den på en bageplade med bagepapir. Fordel cremefraiche og herefter den revne ost på butterdejen.

2. Varm en pande op og steg kantarellerne ved middel varme. Når vandet fra kantarellerne er fordampet, tilsætter du en stor klat smør og smager til med salt og peber.

3. Fordel så kantarellerne på din butterdejspizza.

4. Bages ved 200 grader i cirka 14-15 minutter til osten er gylden.

5. Fordel frisk timian på pizzaen inden servering.

Ferskensalat:
1. Skær fersknerne i skiver og fordel dem i et ildfast fad.

2. Fordel små klatter smør og dryp honningen over.

3. Bag i cirka 10 minutter ved 200 grader.

4. Fordel så burrata samt serranoskinke over de bagte ferskner.

5. Drys med pinjekerner, salt, peber, olivenolie og basilikumblade.

Om Nanna Pretzmann

Hun er kvinden bag denne lækre opskrift på chokoladebomben, men hun udvikler også mange andre opskrifter – alt lige fra kager til aftensmad. Udover at udvikle lækre opskrifter så elsker Nanna at rejse på familieferie og opleve andre himmelstrøg, og du kan derfor også få en masse inspiration til din kommende ferie med familien.

Oplev Nanna Pretzmanns eget blog univers og bliv inspireret til nye opskrifter eller den kommende ferie.

Oplev Nannas univers