Landal afholder klovneløb til fordel for Danske Hospitalsklovne

Deltag i klovneløb lørdag d. 27. maj kl. 10.00 på Landal Seawest, Landal Søhøjlandet eller Landal Rønbjerg. Det bliver en dag fuld af godt humør, røde næser og frisk luft, alt sammen til fordel for Danske Hospitalsklovne.

Om Danske Hospitalsklovne
Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Klovnene møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden og i kedsomheden.

Klovnene besøger børn på hospitaler, i børne- og ungdomspsykiatrien og i institutioner over hele Danmark, hvor de hjælper børn gennem den situation, de netop står i - om det er at omdanne hospitalsstuen til et legerum fuld af magi og sjov, hjælpe med en undersøgelse eller at sætte ord på barnets smerte. Klovnene er professionelt uddannede og lønnede, hvilket giver tryghed for både barn og forældre. Klovnenes arbejde og Danske Hospitalsklovnes mission vil Landal gerne både støtte og udbrede kendskabet til. Derfor har vi været klovnesponsor siden 2017 og støtter også Danske Hospitalsklovne i deres løbende kampagner som fx klovneløb og julelotteri.
Klovneløb | Landal
Om Klovneløb
Klovneløb er et familieløb, hvor alle der kan kravle, hoppe, rulle eller løbe kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst, men om at hygge sig. Der vil være ruter af forskellige distancer lige fra 1,5 km til 7 km, som går gennem den skønne natur, Landal parkerne er omgivet af. Alle deltagere modtager et startnummer og en medalje.

Når du deltager i et Klovneløb på en Landal park er du med til at støtte Danske Hospitalsklovne og deres arbejde. Hele tilmeldingsgebyret går nemlig ubeskåret til Danske Hospitalsklovne.
Sådan tilmelder du dig
Er du gæst på en af de tre Landal parker under løbet, så kan du deltage gratis, da Landal betaler og donerer alle deltagende gæsters tilmeldingsgebyr ubeskåret til Danske Hospitalsklovne. Henvend dig i receptionen under dit ophold for tilmelding.

Bor du i nærheden og vil gerne deltage er du mere end velkommen! Her kan du tilmelde dig, den park du ønsker, på en af de tre nedenstående links. Tilmeldingsgebyret koster 70 kr. og går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne.