Opskrift på lasagneruller

Få fat i den lækre opskrift lige her!

Det skal du bruge:

  • En lille klat smør til stegning

  • 500 gram hakket oksekød
  • 1 stor gulerod
  • 1 stort løg

  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 1 bouillonterning med grøntsagssmag
  • Salt og peber
  • 250 gram frisk lasagneplade (jeg delte min i 5 stykker)

  • 25 gram ost - f.eks. revet parmesan
  • 1 glas pastasauce (500 gram)
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 1 mozzarella bøf
  • 100 gram ost - f.eks. revet gouda

Fremgangsmåde:


Riv guleroden og skær løg og hvidløg i små tern.

Smelt smørret på en varm pande og tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege til løgene bliver blanke og der spreder sig en duft af hvidløg. Tilsæt det hakkede oksekød og lad det brune.

Imens hælder du pastasaucen og madlavningsfløden i en gryde og varmer det op.

Tilsæt den revne gulerod, tomatpuré, madlavningsfløde og bouillonterning. Lad det simre og smag til med salt og peber.

Del din lasagneplade i passende stykker. Kom kødsauce på stykkerne, riv en smule ost på toppen og rul sammen.

Kom lidt tomatsauce i bunden af et ildfast fad og fordel lasagnerullerne ovenpå̊. Fordel resten af tomatsaucen over rullerne. Skær mozzarellabøffen i skiver og kom ovenpå tomatsaucen, inden du fordeler den revne ost.

Bages i ovnen på 180 grader i cirka 30 minutter.