Privatlivserklæring Landal GreenParks-appen

Med appen fra Landal GreenParks kan du få oplysninger om parker, reservere restauranter eller aktiviteter og bestille produkter. Appen kan bl.a. gøre brug af din placering. Yderligere bliver oplysningerne i appen brugt til at forbedre appen.

Desuden bliver dine oplysninger brugt af de forskellige dele inde i appen. Når du for eksempel foretager en bordreservation, foregår det direkte via vores partner. De bruger disse oplysninger til at foretage din reservation. For at finde ud af, hvordan disse parter håndterer dine personlige oplysninger, henviser vi til de pågældende parters privatlivserklæring.

På denne side finder du flere oplysninger om privatliv og Landal GreenParks-appen.

Tilladelser

Når du installerer appen, anmodes der om tilladelse til en række oplysninger, som er nødvendige for appens funktion.

Disse tilladelser kan til enhver tid ændres via indstillingerne på din enhed.

Placering

Med oplysninger om din placering kan vi give information om afstanden til parken og rutevejledning til parken. Vi kan også bruge din placering (fremover) til at vise dig interessante steder i eller i nærheden af parken, såsom placering af faciliteter og aktiviteter.

Dækning

Med dækning kan vi sende dig meddelelser baseret på dine valgte/anbefalede foretrukne aktiviteter.

Partnere

Appens delelementer fungerer i samarbejde med andre parter. Behandlingen af dine oplysninger finder også sted hos disse parter. For at finde ud af, hvordan disse parter håndterer dine personlige oplysninger, henviser vi til de pågældende parters privatlivserklæring
  • Vi samarbejder med Tablebooker, så det er muligt at bruge appen til at reservere bord i restauranter.
  • Vi samarbejder med CCVshop for at behandle ordrer på mad.

Ændringer

Appen er i konstant udvikling, og Landal GreenParks forbeholder sig retten til at foretage ændringer i privatlivserklæringen. Kontroller derfor regelmæssigt for en opdatering af privatlivserklæringen.