Reservationsbetingelser Landal GreenParks-appen

Landal GreenParks B.V. (herefter: Landal) tilbyder dig på vegne af (catering)faciliteterne i deres parker (herefter: Restauranter) muligheden for at reservere et bord online på de pågældende restauranter. Disse reservationsbetingelser gælder for alle, som foretager en reservation hos restauranterne via Landal GreenParks-appen (herefter: App). Ved at reservere via Appen accepterer du, at disse reservationsbetingelser gælder for og accepteres af dig.

Reservationer

Landal optræder kun som mellemmand. Ved at foretage en reservation indgår du en aftale (bordreservation) med den pågældende Restaurant, hvor reservationen er foretaget. For den foretagne bordreservation mellem dig og Restauranten gælder de generelle vilkår og betingelser for den pågældende Restaurant.

Din foretagne reservation bliver endeligt omdannet til en bordreservation, når du modtager en bekræftelse af din bordreservation via e-mail fra Restauranten.
Du kan annullere den bordreservation, som du har foretaget, eller (i samråd med Restauranten) ændre den ved at kontakte den pågældende Restaurant via telefon. Restauranten forbeholder sig retten til at stille afbestillings- og/eller ændringsbetingelser.

Landal samt Restauranterne forbeholder sig retten til at annullere reservationer/bordreservationer.

Ændringer

Disse reservationsbetingelser kan til enhver tid tilpasses af Landal GreenParks. Disse tilpasninger træder i kraft fra det øjeblik, de bliver offentliggjort. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt gennemser reservationsbetingelserne.