Jeg har et spørgsmål om:

Efter dit ophold

Hvad skal jeg tænke på, inden jeg tjekker ud?
Inden du rejser, beder vi dig om at efterlade boligen fejet og at tømme opvaskemaskinen. Du bør også lægge dit sengelinned i vasketøjsposen i gangen og smide dit affald ud i affaldscontainerne. Har du brugt pejsen? Det er fint, hvis du tømmer askebægeret i skraldespanden (brug venligst ikke støvsugeren til dette). På forhånd tak! Du må gerne parkere din bil ved boligen for at pakke bilen, hvor det er muligt. Du kan aflevere nøglen i receptionen.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har glemt noget under mit ophold på en Landal park. Hvad skal jeg gøre nu?
Du skal ikke være bekymret! På siden "Praktisk" på den park, hvor du har boet, bedes du kontakte vores kontaktcenter via e-mail: info@landal.dk med en beskrivelse af den tabte genstand og hvilken park du har besøgt.
Var dette svar hjælpsomt?
På hvilket tidspunkt skal jeg forlade min bolig?
Dette varierer fra park til park og kan findes på din reservationsbekræftelse. Aflever nøglerne i receptionen på afrejsedagen. Det er altid muligt at tjekke ud tidligere end det angivne tidspunkt, men du bedes tjekke det i receptionen.

Når du har tjekket ud, kan du selvfølgelig stadig bruge parkens faciliteter resten af dagen.
Var dette svar hjælpsomt?
Er slutrengøring inkluderet?
Ja, vi sørger for slutrengøring efter din afrejse. Inden du rejser, beder vi dig om at efterlade boligen fejet og tømme opvaskemaskinen. Du bør også lægge dit sengelinned i vasketøjsposen i gangen og smide dit affald ud i affaldscontainerne. Har du brugt pejsen? Det er fint, hvis du tømmer askebægeret i skraldespanden (brug venligst ikke støvsugeren til dette). På forhånd tak!
Var dette svar hjælpsomt?
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg rejser en dag før?
Inden du rejser, beder vi dig om at efterlade boligen fejet og at tømme opvaskemaskinen. Du bør også lægge dit sengelinned i vasketøjsposen i gangen og smide dit affald ud i affaldscontainerne. Har du brugt pejsen? Det er fint, hvis du tømmer askebægeret i skraldespanden (brug venligst ikke støvsugeren til dette). Tak på forhånd! Du må gerne parkere din bil ved boligen for at pakke, hvis det er muligt. Du kan aflevere nøglen i receptionen.
Var dette svar hjælpsomt?
Kan jeg tjekke ud senere (mod et gebyr)?
Kontakt parkens reception for at høre om de muligheder, der er ved ankomsten.
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.