Jeg har et spørgsmål om:

Gruppebooking

Jeg har booket flere ferieboliger på én gang. Kan jeg betale for dem online?
Gruppebooking, der foretages efter den 31. maj 2022, kan betales online. For gruppebookinger med en bookingdato før 31. maj 2022 er det ikke muligt at betale online. Du kan overføre beløbet via en bankoverførsel.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har booket flere ferieboliger på én gang. Kan jeg tilføje et tilkøb?
Ja, bestemt! For ophold, der er booket fra den 31. maj 2022, kan du tilføje pakker på din MyLandal-konto. Du kan kontakte vores Contact Center for at tilføje et tilkøb for gruppebookinger med en bookingdato før 31. maj 2022 . 
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har booket flere ferieboliger på én gang. Kan jeg tilføje dem til MinLandal-konto?
Ophold, der er booket fra den 31. maj 2022, kan tilføjes til din MyLandal-konto. For gruppebookinger med en bookingdato før 31. maj 2022 er dette ikke teknisk muligt.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har booket flere ferieboliger på én gang. Kan jeg bruge den digitale nøgle i Landal-appen?
For ophold med en bookingdato fra 31. maj 2022 er det muligt at bruge den digitale nøgle i Landal-appen. For gruppebookinger med en bookingdato før 31. maj 2022 er dette ikke teknisk muligt. Vi anbefaler, at du på ankomstdagen tjekker ind i receptionen, hvor du får en nøgle til ferieboligen.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har booket flere ferieboliger på én gang, og jeg vil gerne ændre oplysninger om mine medrejsende. Hvordan gør man det?
For ophold, der er booket efter den 31. maj 2022, kan du ændre din rejsepartner på din MyLandal-konto. For gruppebookinger med en bookingdato før 31. maj 2022  du kan kontakte vores Contact Center for at tilføje eller fjerne en medrejsende. 
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har booket flere ferieboliger på én gang. Skal jeg så betale dobbelt reservationsgebyr?
Nej, du skal kun betale reservationsgebyr én gang. En god besparelse!
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har booket flere ferieboliger på én gang. Ligger de i nærheden af hinanden?
Det kan vi desværre ikke garantere. Vi anbefaler, at du mod betaling af et engangsbeløb (35 €) vælger et husnummer for hver feriebolig. Så er du sikker på, at ferieboligerne ligger i nærheden af hinanden.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har booket flere ferieboliger på én gang. Kan jeg ændre hovedbookeren af en eller flere af ferieboligerne?
Dette er muligt på din MyLandal-konto for gruppebookinger, der foretages efter den 31. maj 2022. Gå til bookingen, og åbn rejsegruppen for den anden indkvartering og ændr kontaktpersonen for denne indkvartering.

For reservationer foretaget inden den 31. maj 2022 kan du angive kontaktpersonen for indkvarteringen på den registreringsformular, som du modtog sammen med din reservationsbekræftelse. Du kan aflevere den ved indtjekning i parken.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har booket flere ferieboliger på én gang. Kan jeg indløse en voucher eller et gavekort?
Hvis du booker flere ferieboliger på én gang, er det er desværre ikke muligt at indløse en voucher eller et gavekort online under eller efter bookingen. Vi beder dig om at kontakte receptionen på den valgte park for at indløse voucheren eller gavekortet. Du kan finde parkens telefonnummer på parksiden under 'praktiske informationer'.
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.