Ofte stillede spørgsmål

Betaling
 • Vil jeg modtage en betalingsbekræftelse efter min betaling?

  Hvis du har betalt via en elektronisk bankoverførsel, vil du ikke modtage en betalingsbekræftelse.

  Hvis du har betalt i ”Min booking” via PayPal eller kreditkort, vil du modtage en betalingsbekræftelse via e-mail.

  Du kan tjekke din reservation online via din booking bekræftelse. Klik på ”Min booking”-linket øverst til venstre.

  Hvis du endnu ikke har betalt, vil du modtage en besked fra os.

  Desværre er det endnu ikke muligt at se og betale gruppe bookinger online.

 • Jeg har mistet min booking bekræftelse. Hvad skal jeg gøre?

  Du vil modtage din booking bekræftelse og faktura via e-mail inden for 3 dage, efter din booking er blevet behandlet. Ring venligst til Contact centeret hvis du har mistet din bekræftelse. Vi vil derefter sende din booking bekræftelse igen via e-mail. Du bør opbevare denne et sikkert sted, printe den ud og tage den med til parken. Ring venligst til vores Contact center på tlf. + 45 70 23 20 30

 • Min faktura for en booking er forkert. Hvad skal jeg gøre?

  Når Landal GreenParks behandler din booking, sender Landal GreenParks dig en booking bekræftelse og en faktura via e-mail, inden for 3 dage efter bookingen er foretaget. Du bør tjekke denne bekræftelse for fejl, så snart du modtager den. Giv venligst Landal GreenParks besked med det samme i tilfælde af fejl. Gør venligst dette telefonisk. Ring venligst til vores Contact center på tlf. + 45 70 23 20 30

 • Hvornår skal jeg betale for min booking?

  Der skal betales en forudbetaling på 20%, når du foretager en reservation, som forhøjes med eventuelle omkostninger, der opkræves. Betaling af det ovennævnte beløb skal ske senest 14 dage efter, Landal GreenParks har sendt dig din booking bekræftelse/faktura.

  Landal GreenParks skal modtage det resterende beløb af lejen senest 30 dage før starten af dit ophold hos Landal GreenParks.

  I tilfælde af booking mindre end 30 dage før starten af dit ophold skal hele booking beløbet plus ekstra omkostninger, betales senest 14 dage efter datoen på bekræftelsen og fakturaen.

  Hvis du betaler med kreditkort, skal du betale det fulde beløb umiddelbart efter bookingen.

 • Er det sikkert at betale online?

  Sikkerhed er meget vigtigt for Landal GreenParks. Vi behandler dine oplysninger strengt fortroligt. Vi gør dette ved at: Arbejde med en pålidelig partner som Ogone, ved at bruge et sikkert miljø til betalingerne, ved at bruge Secure Socket Layer (SSL) til at beskytte personlige oplysninger, når disse sendes over internettet. Dette vil fremgå via fremkomsten af en hængelås nederst til højre på skærmen, når du er i online betalingssektionen. SSL er en industristandard, der understøttes af de fleste browsere, herunder Microsoft Explorer 2.1 og højere, Netscape Navigator 2.0 og højere, AOL 3.0 og højere og andre populære webbrowsere.

  Vi bruger det til fuldt ud at kryptere data relateret til dit kreditkort eller anden form for betalingsmiddel, dit navn, adresse og andre personlige oplysninger for at sikre, at tredjemand ikke er i stand til at læse informationerne, når de sendes over internettet.

 • Hvad sker der i løbet af den online betalingsprocedure, når jeg foretager min booking?

  Når du har gennemført booking processen, vil du blive præsenteret for en side, hvor du kan kontrollere dine booking detaljer. Hvis dine data er korrekte, kan du gemme bookingen ved at klikke på den dertil indrettede knap. Du vil derefter ankomme til betalingsprocessen. Det er her, den faktiske betaling finder sted.

  NB: Du skal gennemføre denne betalingsproces fuldstændigt for at færdiggøre din bestilling.

 • Er det sikkert at betale online med mit kreditkort?

  Folk taler ofte om farerne ved at bruge et kreditkort til at betale med over internettet. Vores hjemmeside gemmer ikke dine kreditkortoplysninger (nummer, udløbsdato, navn på kortholderen), men bruger i stedet en meget avanceret krypteringsteknologi, når de sender dine data. Vi accepterer:

  •  American Express 
  • MasterCard 
  • Visa 
  • Dankort 
  Vi sikrer, at alle dine data overføres sikkert ved hjælp af Secure Socket Layers (SSL), et avanceret internetsikkerhedssystem, der beskytter dine informationer. Booking systemet, som bruges af Landal GreenParks, beskytter derfor alle kreditkort og adresseoplysninger. Dataene er ikke gemt på vores hjemmeside, så din anonymitet er garanteret. Desuden: Landal GreenParks har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger, fordi kommunikationen er direkte med kreditkortselskabet. Kreditkortnumre kontrolleres konstant af kreditkortselskaber mod en sortliste. En uønsket betaling med dit kreditkort kan føres tilbage inden for 30 dage.