Jeg har et spørgsmål om:

Ankomst til parken

Jeg vil gerne have gæster under mit ophold. Er det muligt?
Det er bestemt muligt at have gæster i din feriebolig under dit ophold. Du skal underrette informationen, hvis gæsterne overnatter i ferieboligen. Du vil blive opkrævet for omkostningerne til gæsternes sengelinned og eventuel *turistskat. Det er kun muligt for gæsterne at overnatte, hvis det maksimalt tilladte antal personer i ferieboligen ikke overstiges.

Bemærk venligst, at hvis gæsterne overnatter, må antallet af senge i indkvarteringen ikke overskrides. Med andre ord må der højst overnatte 4 personer i en 4-sengs bolig.

*gælder kun de udenlandske parker
Var dette svar hjælpsomt?
Hvilke dokumenter skal jeg bruge til at tjekke ind i parken?
Du vil modtage din booking bekræftelse og faktura via e-mail, senest 1 time efter du har foretaget din booking.Ved ankomst kan du blive bedt om at fremvise din bekræftelse. Du kan også vise din reservationsbekræftelse på din mobiltelefon. Du kan inden ankomst oplyse os digitalt om dine medrejsende i din Min Landal-konto*.

*bemærk dette gælder kun vores udenlandske parker
Var dette svar hjælpsomt?
Kan jeg ankomme og tjekke ind tidligt?
Udskiftningen af gæster betyder, at rengøringen foregår indtil kl. 15:00*. Det er dog altid muligt at bruge parkfaciliteterne fra kl. 10:00 på dagen for din ankomst.

*På få parker (f.eks. Hollandske, tyske og belgiske parker), er ferieboligerne først klar til check-in fra kl. 16:00
 
Var dette svar hjælpsomt?
Må jeg tjekke ind på parken, selvom jeg ikke er hovedbooker?
Ja, hvis du fremviser reservationsbekræftelsen, må du som medrejsende gerne tjekke ind.

På vores parker i Tyskland er det kun hovedbookeren, der må tjekke ind. Hovedbookeren skal vise legitimation ved ankomsten til parken og fremvise reservationsbekræftelsen. Herefter udleveres nøglen til ferieboligen.
 
Var dette svar hjælpsomt?

Om boligen

Hvad er der i boligen?
loginDet er altid godt at vide, hvad der allerede er til stede i din bolig, og hvad du selv skal medbringe på ferien! Log ind for at se din booking og gå til bookingoplysningerne. Under adresseoplysningerne kan du vælge "Se indkvartering". Under plantegningen finder du en liste over funktioner med hvad der er til stede. Du kan f.eks. se, om du skal medbringe kaffepuder eller kopper, og om der er en barnestol.

Ved ankomsten til indkvarteringen finder du en pakke med opvaskemiddel/opvaskemaskinetabletter, viskestykker og opvaskebørste. Håndklæder og viskestykker er ikke standard i ferieboligerne. Ønsker du at bestille ekstra? Det kan du gøre via "extra's" i din booking. For basisprodukter som toiletpapir, opvaskemiddel og kaffe er du velkommen i parken/minibutikken (hvis den er tilgængelig i den park, hvor du bor).
Var dette svar hjælpsomt?
Hvad er mit husnummer?
Hos Landal GreenParks modtager du dit husnummer ved ankomsten til ferieparken. Vil du gerne vide husnummeret inden? Det foreløbige husnummer på din bolig kan findes i Landal-appen og på din Min Landal konto fra 1 uge før ankomst.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvor mange mennesker kan bruge ferieboligen?
Navnet på boligen angiver, hvor mange personer boligen er egnet til. For eksempel: 4-personers bolig 4EL. Dette antal svarer til antallet af senge i ferieboligen og angiver det maksimalt tilladte antal personer. Der kan ikke accepteres flere personer end dette på grund af sikkerhedsreglerne. Der må ikke placeres ekstra senge, campingsenge eller luftmadrasser i ferieboligen. Medmindre andet er angivet, accepteres to børn under tre som ekstra person. Barnet skal være i stand til at sove i en barneseng.
 
Var dette svar hjælpsomt?
Må man medbringe dyr i ferieboligen?
Et til to dyr er tilladt på de fleste parker mod et gebyr, men husk at vælg dette under bookingprocessen. På den måde kan vi sikre I får en bolig, hvor det er tilladt.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvad menes der præcist med barneseng?
En barneseng er en lille seng for meget små børn. En barneseng kan være en rejseseng eller en træbarneseng. Dette afhænger af ferieparken. Børn under 3 år (0 til 2 år) kan sove i en barneseng. Børn over 3 år skal sove i en stor seng. Barnesengen måler 120 cm x 60 cm. Når du foretager din booking, bedes du angive, om du har brug for en barneseng, så vi i så tilfælde kan sikre, at der ligger et sæt sengetøj til barnesengen klar til dig (dkr. 71,- pr. person ).

Ekstra barneseng
Hos mange af ferieparkerne er det muligt at bestille en ekstra barneseng og ekstra sengetøj til barnesengen (dkr. 116,-). Du kan angive dette under tilkøb.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvor kan jeg finde information om indretningen af ferieboligen?
På hjemmesiden for den enkelte park skal du klikke på overskriften 'ferieboliger' og derefter klikke på den ønskede bolig. Oplysningerne og grundplanen for ferieboligen vil derefter blive vist.
Var dette svar hjælpsomt?
Er håndklæder og sengelinned inkluderet?
For sengelinned betaler du et ekstra beløb oven i lejen for boligen, som du tager standard hos os. Sengelinned kan ikke afbestilles. Sengelinnedpakken består af et betræk til dyner, puder og madras. Prisen afhænger af den gruppe, du rejser med, og du kan se den på din konto. I vores luksus- og ekstra luksusboliger er sengene allerede redt. Har du ikke booket en luksusindkvartering, men vil du gerne have sengene redt op? Du kan bestille dette på din konto under tilkøb, en fantastisk måde at starte din ferie på! Håndklæder er ikke inkluderet i din reservation, men du kan tilføje dem til din konto under tilkøb. Med denne pakke får du 2 håndklæder (1 stort og 1 lille håndklæde) pr. person i ferieboligen.
Var dette svar hjælpsomt?

Arrangere på forhånd

Jeg vil gerne leje en cykel. Hvordan gør man det?
I mange af vores parker kan du nemt arrangere dette online eller via appen. Er dette ikke tilfældet i din park? Kontakt venligst parkens reception eller arranger det under dit ophold. Du kan leje en cykel til den næste dag og alle dage/månederne derefter. Så har du allerede arrangeret det. Vi udlejer bycykler, elcykler og ladcykler. Ønsker du at leje en cykel til samme dag? Kontakt da venligst parkens reception, hvor vi gerne vil hjælpe dig. Godt at vide: Du kan leje en cykel for en hel dag, men gokarts/familiecykler lejes pr. time.
https://landal.cycleshare.nl/ Var dette svar hjælpsomt?
Kan jeg også få ski - eller snowboardundervisning på ferieparkerne i skiområderne?
Du kan få skiundervisning på alle vores ferieparker i skiområderne i Østrig, Schweiz og Tjekkiet. Ved alle ferieparker (undtagen Landal Vierwaldstättersee) kan du booke dette på forhånd via Landal. Hvis du booker skiundervisning på forhånd, får du 5 % rabat på leje af udstyr. Henvend dig til receptionen på ferieparken for at foretage reservation. 
Var dette svar hjælpsomt?

Til vejen

Er der krav om en motorvejsmærkat til ferieparkerne i Østrig og Schweiz?
Ja, på alle motorveje i Østrig og Schweiz skal man have en motorvejsmærkat. Køb dem hos FDM inden afrejse. Du kan også købe dem ved grænseovergangene.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg vil ikke være i stand til at nå frem til informationen før lukketid. Hvad skal jeg gøre?
Skal du på ferie i Danmark?
Du bør underrette vores Contact center på forhånd, hvis du planlægger at ankomme, efter informationen har lukket. Du finder koden samt en vejledning til vores nøgleskab på din bekræftelse.

Skal du på ferie i udlandet?
Hvis du ankommer efter receptionen er lukket, skal du underrette parkens information på forhånd. Parkens telefonnummer kan findes på den pågældende parks side under 'praktisk info'.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvor kan jeg finde adresser og anvisninger til ferieparkerne?
Parkens adresse og rutebeskrivelse kan du finde på den pågældende parkside under ‘praktiske informationer’.
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.