Jeg har et spørgsmål om:

Ankomst til parken

Jeg vil gerne have gæster under mit ophold. Er det muligt?
Det er bestemt muligt at have gæster i din feriebolig under dit ophold. Du skal underrette informationen, hvis gæsterne overnatter i ferieboligen. Du vil blive opkrævet for omkostningerne til gæsternes sengelinned og eventuel *turistskat. Det er kun muligt for gæsterne at overnatte, hvis det maksimalt tilladte antal personer i ferieboligen ikke overstiges.

Bemærk venligst, at hvis gæsterne overnatter, må antallet af senge i ferieboligen ikke overskrides. Med andre ord må der højst overnatte 4 personer i en 4-sengs bolig.

*gælder kun de udenlandske parker
Var dette svar hjælpsomt?
Hvilke dokumenter skal jeg bruge til at tjekke ind i parken?
Du vil modtage din booking bekræftelse og faktura via e-mail, senest 1 time efter du har foretaget din booking. Ved ankomst kan du blive bedt om at fremvise din bekræftelse. Du kan også vise din reservationsbekræftelse på din mobiltelefon. Du kan inden ankomst oplyse os digitalt om dine medrejsende i din Landal-konto*.

*bemærk dette gælder kun vores udenlandske parker
Var dette svar hjælpsomt?
Kan jeg ankomme og tjekke ind tidligt?
Desværre kan du ikke komme ind i din bolig før kl. 15.00. Det skyldes, at vi inden da har travlt med at sørge for, at din bolig er ren! Du er selvfølgelig velkommen til at besøge parken inden da, så du allerede kan bruge vores faciliteter. Eller oplev det omkringliggende område, tag et kig på Landal-appen for alle tips i området.

*På få parker (f.eks. hollandske, tyske og belgiske parker), er ferieboligerne først klar til tjek ind fra kl. 16:00
Var dette svar hjælpsomt?
Må jeg tjekke ind på parken, selvom jeg ikke er hovedbooker?
Ja, hvis du fremviser reservationsbekræftelsen, må du som medrejsende gerne tjekke ind.

På vores parker i Tyskland er det kun hovedbookeren, der må tjekke ind. Hovedbookeren skal vise legitimation ved ankomsten til parken og fremvise reservationsbekræftelsen. Herefter udleveres nøglen til ferieboligen.
 
Var dette svar hjælpsomt?

Om ferieboligen

Hvad er der i ferieboligen?
Det er altid godt at vide, hvad der er i ferieboligen, og hvad du selv skal medbringe på ferien! Log ind for at se din booking og gå til bookingoplysningerne eller Landal-appen. Under adresseoplysningerne kan du vælge "Se indkvartering". Under plantegningen finder du en liste over funktioner med hvad der er til stede. Du kan f.eks. se, om du skal medbringe kaffekopper og om der er en barnestol.

Ved ankomsten til ferieboligen finder du en pakke med opvaskemiddel/opvaskemaskinetabletter, viskestykker og opvaskebørste. Håndklæder og viskestykker er ikke i ferieboligerne.

Ønsker du at bestille tilkøb?
Det kan du gøre via "tilkøb" i din booking. For basisprodukter som toiletpapir, opvaskemiddel og kaffe er du velkommen i parken/minibutikken (hvis den er tilgængelig på den park, hvor du bor). På nogen af de store og luksuriøse ferieparker er dette inkludert. Hvis de er inkludert, kan du finde det under ferieboligens funktioner.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvad er mit husnummer?
Hos Landal modtager du dit husnummer ved ankomsten til ferieparken. Vil du gerne vide husnummeret inden? Det foreløbige husnummer på din bolig kan findes i Landal-appen og på din Min Landal konto fra 1 uge før ankomst.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvor mange mennesker kan bruge ferieboligen?
Navnet på boligen angiver, hvor mange personer boligen er egnet til. For eksempel: 4-personers bolig 4EL. Dette antal svarer til antallet af senge i ferieboligen og angiver det maksimalt tilladte antal personer. Der kan ikke accepteres flere personer end dette på grund af sikkerhedsreglerne. Der må ikke placeres ekstra senge, campingsenge eller luftmadrasser i ferieboligen. Medmindre andet er angivet, accepteres to børn under tre som ekstra person. Barnet skal være i stand til at sove i en barneseng.
 
Var dette svar hjælpsomt?
Må man medbringe dyr i ferieboligen?
Et til to dyr er tilladt på de fleste parker mod et gebyr, men husk at vælg dette under bookingprocessen. På den måde kan vi sikre I får en bolig, hvor det er tilladt.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvad menes der præcist med barneseng?
En barneseng er en træseng eller feltseng, der måler 1,20 x 0,60 m. Den er egnet til børn op til 3 år. Børn på 3 år og derover sover i en enkeltseng.

Du kan finde typen af barneseng i din bolig i din konto. Sengelinned føjes automatisk til din booking mod et ekstra gebyr.

Ekstra børneseng
På mange parker er det muligt at booke en ekstra børneseng (inklusive børnesengelinned) mod et ekstra gebyr.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvor kan jeg finde information om indretningen af ferieboligen?
På hjemmesiden for den enkelte park skal du klikke på overskriften 'ferieboliger' og derefter klikke på den ønskede bolig. Oplysningerne og grundplanen for ferieboligen vil derefter blive vist.
Var dette svar hjælpsomt?
Er håndklæder og sengelinned inkluderet?
For sengelinned betaler du et ekstra beløb på 94 kr. pr. person oven i lejen for boligen, som er obligatorisk hos os. Sengelinned kan ikke fravælges eller afbestilles. Linnedpakken består af et dynebetræk, pudebetræk og lagen. Prisen afhænger af den gruppe, du rejser med, og du kan se den på din konto. Håndklæder er ikke inkluderet i din reservation, men du kan tilføje dem til din konto under tilkøb. Med denne pakke får du 2 håndklæder pr. person i ferieboligen.
Var dette svar hjælpsomt?

Arrangere på forhånd

Jeg vil gerne leje en cykel. Hvordan gør man det?
På mange af vores parker kan du nemt leje det online eller via appen.

Er det ikke tilfældet på parken?
Kontakt venligst parkens reception eller arranger det under dit ophold. Du kan leje en cykel til den næste dag og alle dage/månederne derefter. Så har du allerede arrangeret det. Vi udlejer bycykler, elcykler og ladcykler. Ønsker du at leje en cykel til samme dag? Kontakt da venligst parkens reception, hvor de står klar til ta hjælpe dig.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvad koster et skipas?
Prisen for et skipas varierer fra skisportssted og afhænger af antallet af dage, du ønsker at stå på ski.
Læs mere her Var dette svar hjælpsomt?
Kan jeg også få ski - eller snowboardundervisning på ferieparkerne i skiområderne?
Man kan tage skikurser og leje udstyr på alle skiskoler, der ligger i nærhed af vores skisportsparker i Østrig, Schweiz og Tjekkiet. Vi anbefaler, at du booker dit skikursus på forhånd, for at sikre dig en plads under din ferie.
Var dette svar hjælpsomt?

Til turen

Er der krav om en motorvejsmærkat til ferieparkerne i Østrig og Schweiz?
Ja, på alle motorveje i Østrig og Schweiz skal man have en motorvejsmærkat. Køb dem hos FDM inden afrejse. Du kan også købe dem ved grænseovergangene.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvor kan jeg finde adresser og anvisninger til ferieparkerne?
Parkens adresse og rutebeskrivelse kan du finde på den pågældende parkside under ‘praktiske informationer’.
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.