Jeg har et spørgsmål om:

På parken

Må jeg grille på parken?
Ja, på nogle parker er det tilladt at grille ved ferieboligen. Der er enkelte undtagelser: Hvis du har booket en ferielejlighed, eller i tilfælde af ekstrem tørke. På Landal Forest Your Nature er det generelt forbudt at grille.

Er du I tvivl?
Så spørg i receptionen ved ankomsten på parken.
Var dette svar hjælpsomt?
Må jeg grille på parken?
Ja, i nogle parker er det tilladt at grille ved overnatningsstedet. Der er enkelte undtagelser: Hvis du har booket en ferielejlighed, eller i tilfælde af ekstrem tørke. I Landal Forest Your Nature er det generelt forbudt at grille. Er du I tvivl? Så spørg i receptionen ved ankomsten på parken. Vidste du, at der på flere af parkerne endda er ferieboliger med egen 'Green Egg Grill'? Det kan du finde information om i ferieboligens beskrivelse under overskriften 'udendørs'. Tip: Nogle parker tilbyder en lækker grillpakke, som du kan bestille via din konto. Derudover sælger vores parkshops ofte engangsgrill. Velbekomme!
Var dette svar hjælpsomt?
Kan jeg oplade min elbil på parken?
De fleste parker har en ladestation. Gå til 'Praktiske informationer' på parkens side eller se i Landal app'en, om den park, du opholder dig i, har en ladestation. Det gør du ved at kigge under "Godt at vide" på parkens side.
Var dette svar hjælpsomt?
Er det muligt at forlænge mit ophold?
Hvor dejligt at I ønsker at blive lidt længere! Vi kan undersøge mulighederne for at forlænge opholdet telefonisk på: 70 23 20 30 eller på e-mail: info@landal.dk.

Er du allerede på ferieparken og ønsker at blive længere?
Spørg i receptionen, om dette er muligt.
Var dette svar hjælpsomt?
Er der wifi på parkerne?
Ja, du kan benytte dig gratis af wifi i din feriebolig og på hele parken! Det er forskelligt fra park til park, hvordan man tilslutter. Gå via Landal-appen til "Park" og vælg "Godt at vide", hvor du finder flere oplysninger. På de få parker, hvor vi ikke tilbyder gratis wi-fi, kan du bestille ekstra wi-fi via din konto. Er du på parken, og har du spørgsmål om log-in? Kontakt venligst parkens reception.

Undtagelser
På parkerne Landal Villapark Livingstone, Brandnertal og Nieuwvliet-Bad tilbyder vi ikke gratis wifi. Her kan du bestille ekstra wifi via din konto eller via parkens reception mod betaling. På ferieparken Piperdam og glamping Neufchâteau kan du bruge wifi i de centrale områder som receptionen og restauranterne, men ikke i ferieboligerne.
 
Var dette svar hjælpsomt?
Er der gratis wi-fi på parkerne?
Ja, du kan benytte dig gratis af wifi i din reserverede feriebolig og i hele parken*! Det er forskelligt fra park til park, hvordan man tilslutter. Gå via Landal-appen til "Park" og vælg "Godt at vide", hvor du finder flere oplysninger. I de få parker, hvor vi ikke tilbyder gratis wi-fi, kan du bestille ekstra wi-fi via din konto. Er du i parken, og har du spørgsmål om log-in? Kontakt venligst parkens reception. test

Undtagelser
I parkerne Landal Villapark Livingstone, Brandnertal og Nieuwvliet-Bad tilbyder vi ikke gratis wifi. Her kan du bestille ekstra wifi via din konto eller via parkens reception mod betaling. På ferieparken Piperdam og glamping Neufchâteau kan du bruge wifi i centrale områder som receptionen og restauranterne, men ikke i ferieboligerne.
 
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har en klage over den park, hvor jeg bor i øjeblikket. Hvor kan jeg indgive min klage?
Opholder du dig stadig på parken i øjeblikket? Så kontakt parkens reception/ledelse, så de kan hjælpe dig videre. Sammen kan vi sørge for at løse klagen derefter. Er klagen ikke løst til din tilfredshed? Så kontakt os inden for en måned. Send en e-mail til gastenservice@landal.com med angivelse af reservationsnummer, navn og adresse, dato for opholdet, parkens navn og overnatningsnummer. Du kan forvente et svar på din klage inden for 14 dage. Hvis vi har brug for mere tid til at behandle din klage, giver vi dig naturligvis besked.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvilke aktiviteter er der på parken?
Der er forskellige aktiviteter på parkerne, f.eks. håndværk og sportsaktiviteter, så tilbuddet varierer fra park til park. Aktiviteterne kan findes i Landal-appen fra to uger før ankomst. Her finder du også mere information om indholdet af aktiviteterne.
Download appen Var dette svar hjælpsomt?
Hvor kan jeg hente min(e) reserverede cykel/cykler?
Dette kan gøres i parkens reception eller ved udlejningsskranken for cykler.
Var dette svar hjælpsomt?
Indtil hvornår er min cykelreservation gyldig?
Vi reserverer cyklen på afhentningsdagen indtil senest kl. 10.30. Cykeludlejningens åbningstider varierer fra park til park, og du kan finde det i appen.

Afhenter du ikke dine reserverede cykler inden den tid?
Så udlejer vi igen cyklerne til andre gæster.
Var dette svar hjælpsomt?
Fra hvilken alder kan børn få skiundervisning?
Det kan de, fra de er 3 år. Børn kan få skiundervisning i nærheden af alle parker. 
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.