Jeg har et spørgsmål om:

I parken

Er der gratis wi-fi på parkerne?
Ja, du kan benytte dig gratis af wifi i din reserverede feriebolig og i hele parken*! Det er forskelligt fra park til park, hvordan man tilslutter. Gå via Landal-appen til "Park" og vælg "Godt at vide", hvor du finder flere oplysninger. I de få parker, hvor vi ikke tilbyder gratis wi-fi, kan du bestille ekstra wi-fi via din konto. Er du i parken, og har du spørgsmål om log-in? Kontakt venligst parkens reception.

Undtagelser
I parkerne Landal Villapark Livingstone, Brandnertal og Nieuwvliet-Bad tilbyder vi ikke gratis wifi. Her kan du bestille ekstra wifi via din konto eller via parkens reception mod betaling. På ferieparken Piperdam og glamping Neufchâteau kan du bruge wifi i centrale områder som receptionen og restauranterne, men ikke i ferieboligerne.
 
Var dette svar hjælpsomt?
Er det muligt at forlænge mit ophold?
Hvor dejligt at I ønsker at blive lidt længere! Vi kan undersøge mulighederne for at forlænge opholdet telefonisk på: +45 70 23 20 eller på e-mail: info@landal.dk.

Er du allerede på ferieparken og ønsker at blive længere? Spørg da i receptionen, om dette er muligt.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvilken underholdning er der på parken?
Det kan du finde mere information om i Landal-appen.
Download appen Var dette svar hjælpsomt?
Hvor kan jeg hente min(e) reserverede cykel/cykler?
Dette kan gøres i parkens reception eller ved udlejningsskranken for cykler.
Var dette svar hjælpsomt?
Indtil hvornår er min cykelreservation gyldig?
Vi reserverer cyklen på afhentningsdagen indtil senest kl. 10.30. Cykeludlejningens åbningstider varierer fra park til park, og du kan finde det i appen. Afhenter du ikke dine reserverede cykler inden den tid? Så udlejer vi igen cyklerne til andre gæster.
Var dette svar hjælpsomt?
Må jeg grille på parken?
Ja, du kan altid grille ved din feriebolig. Der er enkelte undtagelser: Hvis du har booket en ferielejlighed, eller i tilfælde af ekstrem tørke. Er du I tvivl? Så spørg i receptionen ved ankomsten på parken. Vidste du, at der på flere af parkerne endda er ferieboliger med egen 'Green Egg Grill'? Det kan du finde information om i ferieboligens beskrivelse under overskriften 'udendørs'. Tip: Nogle parker tilbyder en lækker grillpakke, som du kan bestille via din konto. Derudover sælger vores parkshops ofte engangsgrill. Velbekomme!
Var dette svar hjælpsomt?
Fra hvilken alder kan børn få skiundervisning?
Det kan de, fra de er 3 år. Børn kan få skiundervisning i nærheden af alle parker. 
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.