Ofte stillede spørgsmål

Ændringer
 • Jeg vil gerne ændre mine rejsedatoer. Kan jeg det?

  Hvis din ankomstdato (endnu) ikke ligger inden for 28 dage fra i dag, så kan du stadig ændre dine rejsedatoer. Du kan kontakte vores Contact Center via: +45 78 75 22 15. Vi står klar til at hjælpe dig. Bookingens lejebeløb forbliver det samme eller bliver større. Hvis den ændrede booking bliver dyrere, så betaler du forskellen oveni.

  For reservationer med en ankomstdato inden for 28 dage er det desværre ikke muligt at ændre rejsedatoer.

   

 • Hvordan kan jeg ændre min booking og/eller bestille yderligere pakker?

  Landal GreenParks er ikke forpligtet til at acceptere eventuelle ændringer til den oprindelige aftale, efter den er blevet gennemført. Landal GreenParks kan efter eget skøn afgøre, om og i hvilket omfang eventuelle ændringer vil blive accepteret. Ændringer i forhold til ankomstsdatoen og/eller lokationen er ikke tilladt inden for 28 dage før din ankomst. I dette tilfælde vil der blive opkrævet et afbestillingsgebyr.

 • Mine personlige detaljer på bookingen er forkerte. Hvordan kan jeg ændre dem?

  Hvis de personlige detaljer i din booking er forkerte, bedes du kontakte vores kontaktcenter på tlf. + 45 70 23 20 30 eller pr. mail

Annullering
 • Jeg vil gerne annullere min reservation. Hvordan gør jeg det?

  Dette kan let gøres via din MijnLandal-konto. Log ind og klik på den reservation, du vil annullere, resten er selvforklarende. Afhængigt af ankomstdatoen og tidspunktet for reservationen opkræver vi muligvis et gebyr for aflysninger. Omkostningerne ved aflysning er 30% af den samlede rejsesum op til 30 dage før ankomst. Er ankomstdatoen inden for de næste 30 dage? Derefter betaler du 100% af den samlede rejsesum. Har du booket dit ophold for 14 dage eller mindre siden, og din ankomst er ikke inden for 30 dage? Så betaler du ikke afbestillingsomkostninger.

  Bemærk: ved at annullere beder du ikke om et rekreativt kupon. Hvis du har reserveret et ophold på et tidspunkt, hvor en park er lukket, modtager du et rekreativt kupon. Du behøver ikke selv at gøre noget, du modtager automatisk en e-mail fra os med rekreativkuponen.

 • Hvor meget af beløbet får jeg tilbage, hvis jeg afbestiller nu?

  Hvis ankomstdatoen ikke ligger inden for 28 dage, når du foretager afbestillingen, så er du berettiget til en (delvis) tilbagebetaling. Baseret på hvor mange dage det er siden, du har booket, bliver det derefter fastlagt, hvor meget af beløbet du får tilbage:
  - Afbestiller du inden for 14 dage efter, du har foretaget reservationen, så får du 100 % af beløbet tilbage.
  - Afbestiller du senere end 14 dage efter, du har foretaget reservationen, så får du 70 % af beløbet tilbage.

  Hvis du foretager en afbestilling af en reservation med en ankomstdato inden for 28 dage, er du desværre ikke berettiget til at få penge tilbage. Du skal så betale 100 % af prisen. 

  Tidsbegrænset tilbud
  For vores parker i Tyskland*, Østrig, Tjekkiet, Schweiz, Danmark og Ungarn gælder der midlertidigt særlige betingelser. Hvis du foretager en reservation til en park i rejseperioden fra den 1. juli til den 31. august 2021, kan du afbestille indtil 28 dage før ankomst, og du vil få 100 % af dine penge tilbage. 
  *Med undtagelse af feriepark Marissa, her gælder Novasols bookingbetingelser.

  Dette gælder for:
  • En lukket park
  • Grænselukning
  • Negativt rejseråd
  • Krav om isolation ved ankomst/hjemkomst fra ferie, i kombination med negativt rejseråd
  • Ovenstående er kommunikeret officielt via den officielle webside fra myndighederne i destinationslandet eller hjemlandet
  • Minimumsleje er 139 €

   

   

 • Hvad sker der, hvis jeg foretager en afbestilling for en reservation med en ankomstdato inden for 28 dage?

  Så er du desværre ikke berettiget til tilbagebetaling. Du skal så betale 100 % af prisen. Er du i tvivl om, på hvilken dato du har planlagt dit ophold? Indtil 28 dage før ankomst kan du ændre dette, gør dette i tide, så du kan ombooke. Dette kan du gøre indtil 28 dage før ankomst. Du kan kontakte vores Contact Center herom.

  Tidsbegrænset tilbud
  For vores parker i Tyskland*, Østrig, Tjekkiet, Schweiz og Ungarn gælder der midlertidigt særlige betingelser. Hvis du foretager en reservation til en park i rejseperioden fra den 1. juli til den 31. august 2021, kan du afbestille indtil 28 dage før ankomst, og du vil få 100 % af dine penge tilbage. 
  *Med undtagelse af feriepark Marissa, her gælder Novasols bookingbetingelser.

  Dette gælder for:
  • En lukket park
  • Grænselukning
  • Negativt rejseråd
  • Krav om isolation ved ankomst/hjemkomst fra ferie, i kombination med negativt rejseråd
  • Ovenstående er kommunikeret officielt via den officielle webside fra myndighederne i destinationslandet eller hjemlandet
  • Minimumsleje er 139 €

   

 • Da jeg foretog reservationen lå ankomstdatoen allerede inden for 28 dage. Kan jeg ændre mine rejsedatoer eller afbestille min reservation og få (en del af) beløbet tilbage?

  Nej, det er så desværre ikke muligt at ændre din booking. Du kan godt afbestille den, men du skal så betale 100 % af den samlede pris.