Opdag Jylland

Kæmpe sandstrande i vest, et kuperet naturreservat i øst og klipper og bugter i nord. Oplev Jyllands charme og slap helt af! Du kan nyde de vidunderlige vandre- og cykelture
  • Familievenlig region
  • Tæt på nationalparker
  • Tag på kulturelle ture til byerne
Book dit ophold i Jylland 

Action eller afslapning?

De aktive turister kan besøge de bedste forlystelsesparker, så som Djurs Sommerland og Kattegatcenteret i Østjylland. Elsker du at slappe af i naturen, kan du besøge klitterne ved Blåbjerg Klitplantage i det vestlige jylland. Besøg byer som Aalborg og Lønstrup i Nordjylland.
Masser at lave

Gåture langs stranden

Udforsk Jyllands omgivelser sammen med hele familien. Nyd den friske luft, og smukke natur mens du går rundt i den uberørte natur, eller langs kysten. vad med en gåtur gennem det kulturelle byer så som Århus eller Ebeltoft? Det er så meget at se!

Aktiv i jylland

Opdag de smukke omgivelser i Jylland på cykel. Der er milevis af natur der venter på dig. Cykel langs sandstrandene og nyd klitterne og havet. Eller udforsk den uberørte danske natur i de bakkede områder og nyd skoven og søerne.
Cykelture

Ferieparker i Danmark

Spar den udmattende rejsetid og få den bedste start på ferien ved at holde sommerferie i Danmark. Når I vælger at holde ferie under danske himmelstrøg, kan I glemme alt om kilometerlange bilkøer på den tyske autobahn, forsinkede fly og irriterende mellemlandinger. I Danmark behøver man nemlig ikke sidde særligt længe i bilen, før man er nået frem til sin destination, ligesom der aldrig er ret langt til den nærmeste kyst, uanset hvor i landet man befinder sig.

Landal GreenParks' fem danske ferieparker er beliggende på forskellige, unikke lokationer i Jylland, og uanset hvilke ønsker og forventinger, I har til jeres ferie i Danmark, vil de blive indfriet hos os.
Find din ideelle feriebolig
Vælg destination
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Park - generelt
  • Park lokation
  • Park karakter
  • Specielle boliger