Udforsk Drenthe

Vand, skov, hede, fritidsfaciliteter, skønne byer, barer og restauranter. Du finder alt dette tæt på de seks ferieparker i Drenthe. Vandre gennem landskabet til fods, på hesteryg eller i en overdækket vogn og tag en tur tilbage i tiden.

  • Dejlig grøn skov og farverigt hedeland
  • Smukke landsbyer og stenmonumenter
  • Forlystelsesparker for hele familien
Book dit ophold i Drenthe  

Tip: Tag til Landal Aelderholt

I den sydøstlige del af Drenthe, som er fyldt med skov ligger ferieparken Landal Aelderholt. Stig på cyklen, og tag på tur i naturen direkte fra din feriebolig; på Landal Aelderholt er der masser af plads. Nyd de renoverede faciliteter som f.eks. Brasseriet med lækre nye retter eller Snackbaren, hvor du kan få en hurtig snack. I det nye ’Atelier’ kan børnene udfolde sig kreativt med sjove byggeprojekter af genbrugsmaterialer, og I kan tage et spil minigolf på den nyrenoverede bane.
Nyd naturen i Drenthe, og slap helt af på Landal Aelderholt.
Book din ferie på Landal Aelderholt

Ud og oplev sammen

Udforsk de smukke landsbyer, hvor du både kan glemme det moderne liv, eller opdage det moderne byliv. Hvad er din passion? Du kan være i Groningen på ingen tid  fra parkerne. Eller ta' ud med familien og besøg elefanterne og girafferne på WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Vandreture i Drente

Drenthe er et af de smukkeste vandreområder i Holland. Så hvilken bedre grund til at strække dine ben og opdage de mest fantastiske naturområder. Kom rundt omkring sammen! Efter en aktiv dag, kan du vende tilbage til en af vores ferieparker, hvor du virkelig kan slappe af.

Paradis for cyklister

Kom ud og opdag de store skove, heder og smukke landsbyer. Tag en cykel eller mountainbike og kom afsted. Oplev naturen og omgivelserne imens du nyder den friske skovluft. For at komme i gang har vi fundet nogle cykelruter til dig her. Kilometer af spektakulær natur venter på dig.

Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Filtre
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Select countries and regions Select stay type Select travel group Select arrival date
Select countries and regions Select stay type Select travel group Select arrival date