Opdag Gelderland

Find ro, plads, og nyd naturen på en af vores 8 parker i Gelderland.Vandre eller cykel gennem de smukke naturområder, som der er rigeligt af i denne provins. Eller måske vil du foretrække at besøge de skønne byer Apeldoorn, Arnhem eller Nijmegen?

  • Veluwe og Betuwe, smukke naturområder
  • Museer og forlystelsesparker for både unge og gamle
  • Store spil
Book dit ophold i Gelderland  

Oplev dyrelivet i det fri

Der er masser at lave i Gelderland. Elsker du naturen? Hvis dette er tilfældet, så hop på din cykel og oplev de smukkeste steder i Veluwe. Du vil måske få muligheden for at opleve dyrelivet i den frie natur. Kunne i tænke jer en tur med hele familien? Apenheul, Burgers' Zoo og Paleis 't er ikke så langt fra parkerne.

Udforsk Gelderland

Ta udenfor og udforsk det omkringliggende område og naturen, nyd den friske skovluft. Lyder det tiltalende? Fra ferieparkerne i Gelderland venter milevis af landskaber og natur. Tag på dine vandrestøvler på, og kom ud. Morgenmad med friske varme rundstykker er en god start.

Hop på din cykel

Vil du ud og opdage de smukke naturområder som Betuwe og Veluwe? Hop på en cykel eller mountainbike og nyd en tur langs landlige veje, forbi historiske landbrugsbyer og attraktive butikker. Efter en actionfyldt dag er der masser af kulinariske lækkerier at prøve i en af restauranterne i ferieparken.

Cykelruter
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Filtre
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Select countries and regions Select stay type Select travel group Select arrival date
Select countries and regions Select stay type Select travel group Select arrival date