Eventyrlige Eifel

Eifel-området er præget af gammel vulkansk aktivitet, der har bidraget til den smukke natur bestående af blandt andet bjerge, søer og skove. I Eifel finder du også charmerende middelalderbyer med slotte og bindingsværkshuse, der er som taget direkte ud af et eventyr.Lad jer gribe af stemningen og nyd en eventyrlig ferie i Eifel.

  • Vulkansk bjergkæde
  • Et paradis for vandre- og cykelentusiaster
  • Vandsportsaktiviteter
Book dit ophold i Eifel  
Afstand fra grænsen: ca. 667 km
Kendetegn: kurbade, vulkaner og gejsere.

Området Eifel er i sandhed noget helt for sig selv. Her kan I opleve at gå på opdagelse i naturen blandt inaktive vulkaner, gejsere og smukke bjerge. Uanset om I er til fods eller på cykel, er der flere forskellige ruter, der tager jer igennem det fascinerende landskab. Landskabet, kurbadene og de små vinbyer i dalene, har gjort Eifel til et eftertragtet feriested.

Uberørt natur og kultur

Nyd områdets naturlige skønhed, de smukke vandreture, de udfordrende mountainbikeruter, og meget mere... Her kan du også fiske i søerne, tage på shoppingtur i Köln eller suge til dig af kulturen i den gamle romerske by Trier. Eifel byder også på vilde oplevelser og adrenalin ved racerbanen Nürburgring, eller med rafting på en af områdets floder. Efter al den friske luft kan du nyde de kulinariske lækkerier i resturanten på ferieparken.

Vandreture i Eifel

Eifel byder på gå- og vandreture for enhver. Du kan udfordre dig selv med en tur i bjerglandskabet, eller vælge en stille rute langs floderne eller søerne. Anset hvor du går, vil du nyde det smukke landskab. Vil du have den bedste udsigt? Tag ruten op til udsigtspunktet, Eifel-Blicke. Den storslåede udsigt er hele gåturen værd!

Udforsk Eifel på cykel

Få set lidt mere af området med en cykeltur i naturen, hvor du kan stoppe op og nyde udsigten undervejs. Du kan selv vælge, om du vil cykle i byerne, langs vandet eller tage en af de mere udfordrende ruter gennem det bakkede landskab. I Eifel er der også gode mountainbikeruter, hvis du vil prøve kræfter med lidt vildere terræn.

Du kan tage din egen cykel med, eller leje cykler på din Landal feriepark.
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Filtre
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Select countries & regions Select stay type Select arrival date Select travel group
Select countries & regions Select stay type Select arrival date Select travel group