Vinområdet Mosel

Mosel floden løber gennem Tyskland og strækker sig fra Koblenz til Trier og er en oplagt destination for en kør-selv ferie i Tyskland. De lokale vingårde i Tysklands ældste vinområde byder jer velkommen til vinsmagning. 
  • Tysklands ældste vinområde
  • Den historiske by Trier
  • Vandreruter i naturskønne områder
Book dit ophold i Mosel 
Afstand fra grænsen: ca. 725 km
Kendetegn: Historisk vinregion.

Vidste du, at Mosel er den ældste vinregion i Tyskland? Det smukke landskab med de vin beklædte stejle skråninger, frodige dale og høje bjerge indbyder til ferie med naturen i fokus.

Oplevelser i det fri

Landskabet langs Mosel floden er præget af stejle skråninger langs flodkanten, grønne vinmarker og tætte skove. Både i byerne og naturen findes levn fra Middelalderen og Romertiden og der er rig mulighed for at opleve områdets store historie og kulturarv. Naturen indbyder til oplevelser i det fri; vandreture, spille golf, sejle en tur eller udforske de romerske ruiner og historiske slotte. Og naturligvis også et besøg hos den lokale vinbonde!

Et vandreparadis

I Mosel-området befinder du dig i et vandreparadis. Her er der masser af fantastiske panoramaudsigter, der bare venter på, at du kommer forbi. Udforsk landskabet og den rige kultur ved at snøre vandrestøvlerne og gå på opdagelse.

Oplevelser på cykel

En god måde at opleve omgivelserne på nærmeste hold, er fra en cykel. Der er mange forskellige ruter at vælge imellem, så hele familien kan også komme på tur sammen. Udforsk de grønne dale, vinmarkerne og de hyggelige landsbyer på cykel.

Hvis I gerne vil have lidt mere udfordring og action, findes der også mountainbike ruter som helt sikkert vil give jer sved på panden!
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Filtre
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Select countries & regions Select stay type Select arrival date Select travel group
Select countries & regions Select stay type Select arrival date Select travel group