Opdag Østersøen

Kun få timers kørsel fra grænsen, kan du opleve det skønne landskab ved Østersøen. Bo i maritime omgivelser helt tæt på vandet, strandpromenaden og de idylliske fiskerhuse. 
  • Boliger tæt på vandet 
  • Naturreservater
  • Gamle idylliske byer
Book dit ophold i Østersøen 
Afstand fra grænsen: ca. 180 km
Kendetegn: Maritimt miljø og masser af vand aktiviteter.

Blot et par timers kørsel fra den danske grænse ligger Travemünde ved foden af floden Trave. Travemünde er en bydel i Lübeck og der er ikke langt til den gamle bydel med den store voldgrav og de flotte historiske byporte.

Fortryllende omgivelser

De smukke omgivelser ved Østersøen skaber den helt rigtige feriefornemmelse. Med strande, fiskerhuse, grønne marker og dramatisk kystlinje er der smuk natur for alle pengene. Ønsker du en kulturel dag ude kan du besøge byerne Lübeck eller Wismar, der byder på masser af historie og shopping. Er du i stedet ude efter afslapning kan du besøge Ostsee-Therme til lidt wellness.

Vandreture langs kysten

Nyd den friske luft fra Østersøen på en gåtur langs stranden. Besøg Priwall halvøen, hvor du kan vandre igennem uberørt natur med mange udkigsposter. Nyd alle de smukke steder undervejs!

Cykeltur på landet

Hop på cyklen og udforsk omgivelserne. Ønsker du at cykle langs kysten, gennem skoven eller gennem charmerende landsbyer? Her i Østersø-området kan du gøre det hele. Er du til noget med mere fart, kan du udfordre dig selv på mountainbikeruterne.
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Filtre
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Select countries & regions Select stay type Select arrival date Select travel group
Select countries & regions Select stay type Select arrival date Select travel group