Oplev Saar/Hunsrück

Ferieparkerne i dette område er beliggende i hjertet af Saar/Hunsrück fantastiske natur. Skovene er perfekt til en gåtur om sommeren eller til at cykle mountainbike. Nyd den skønne natur.
  • Skove og søer
  • Perfekt beliggenhed for vandre- og cykel entusiaster
  • Historiske byer og attraktioner
Book dit ophold i Saar/Hunsrück  

Afstand fra grænsen: ca. 790 km

Kendetegn: Naturpark Naturparken Saar/Hunsrück 

Det store naturområde strækker sig over et 2.000 kvm stort område i delstaterne Saarland og Rheinland-Pfalz. Området ligger i grænselandet for de tre lande Tyskland, Frankrig og Luxemburg, så hvis I har lyst til at besøge et land eller to mere på ferien, er det bare et smut over grænsen.

En gåtur i historien

Du er midt i et område med en masse historie. Saarburgs historie viser sig fra den smukkeste side med dens slotte og berømte vandfald. Hop på cyklen og få en bid af Trier, den ældste by i Tyskland. Smag på de lokale vine på vejen. Besøg det kulturelle og historiske Roscheider Hof museum belliggende 8 km fra Trier. Nyd naturen!
Bliv overrasket!

Attraktioner i området

Efter en lækker morgenmad er I klar til en ny dag. Fra jeres feriebolig kan I gå direkte ind i skoven. Vælg en af stierne som fører jer til de karakteristiske byer, idylliske vingårde og søer. Kom og nyd naturen og de smukke omgivelser sammen.
Fantastiske vandreruter

De smukkeste cykelruter

Hop på cyklen og oplev det smukke landskab og de historiske områder. Cykel en tur gennem Hunsrück eller følg Saar cykelruten langs floden. Er du ude efter eventyr? Tag din mountainbike og prøv de mest udfordrende ruter.
Oplev de mest udfordrende cykelruter
Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Park - generelt
  • Park lokation
  • Park karakter
  • Specielle boliger