Oplev Sauerland

Sauerland området i Tyskland, hvor du finder Landal Winterberg, er fantastisk til mountainbikere og vandreentusiaster. Et varieret bakket landskab giver mulighed for en bred vifte af udendørs aktiviteter.
  • Velegnet til aktiv ferie 
  • Trailpark og vandrestier i kuperet terræn
  • Spil golf i smukke omgivelser
Book dit ophold i Sauerland  
Afstand fra grænsen: ca. 550 km
Kendetegn: Naturpark med bakket landskab.
Hvis I er til en aktiv ferie i smukke omgivelser, så vil et ophold i Sauerland helt sikkert være noget for jer!

Mulighederne for udendørs aktiviteter er mange og så er der ikke engang langt at køre – på under 6 timer kan I være fremme ved Landal Winterberg, klar til at holde fri og nyde ferien.

Naturens egne attraktioner

Sauerland er det perfekte område for en aktiv ferie. Her kan mountainbikere nyde trailparken, mens vandreentusiaster kan udforske områdets skove og stier. Der er også mange andre spændende ting at lave og se i området. Besøg den lille hyggelige by Winterberg eller tag et slag golf i golfklubben og nyd det smukke landskab. I kan også tage en rundtur på segway eller besøge en forlystelsespark for hele familien.

Kilometervis af natur venter på dig

Udforsk det grønne bakkede landskab og nyd skovenes friske duft. Lyder det tiltalende? Så snør dine vandrestøvler og gå på eventyr i Sauerlad-området. Her kan du vandre mange kilometer gennem skoven, langs floden eller følge en af Nordic Walking stierne.

eventyr i Sauerland

Hop på cyklen og udforsk omgivelserne. Der er endeløse kilometer af landskabet som venter på dig. Vælg en god rute og udforsk Sauerbergs uspolerede landskab. Er du eventyrerlysten? Bike Arena Sauerland garanterer adrenalin, sved på panden og smil på læben.
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Filtre
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Select countries & regions Select stay type Select arrival date Select travel group
Select countries & regions Select stay type Select arrival date Select travel group