| Nyheder

Landal GreenParks fordobler antallet af ferieparker i Storbritannien

Landal GreenParks ekspanderer i Storbritannien igen og tilføjer ti ferieparker fra nu og frem til udgangen af næste år; en fordobling af den nuværende portefølje. Det drejer sig om et partnerskab med Luxury Lodges Estates, med syv destinationer af høj kvalitet i England, Wales og Skotland, samt med Landal Barnsoul i det skotske område Dumfries & Galloway, Landal Vale of Usk i Monmouthshire (Wales) og Landal North Lakes Lodges i det engelske Lake District. Der kan imidlertid bookes ophold på den sidstnævnte park med ankomst fra januar 2022.

I 2017 åbnede Landal Darwin Forest som den første britiske park hos Landal GreenParks. På fem år har ferieudbyderen ekspanderet til 19 destinationer.
“I kraft af vores hurtige vækst i Storbritannien, med parker fra Cornwall til Skotland, har vi for alvor fået Landal GreenParks sat på landkortet. Britiske feriegæster er begejstrede for vores destinationer i naturskønne omgivelser, vores produkt af høj kvalitet og vores gæstefokus. Med de nye tilføjelser, som vi bekendtgør i dag, foretager vi en stor vækstspurt i populære områder i England, Wales og Skotland. Også i Storbritannien er det en tendens, at feriegæster bliver tættere på hjemmet, og vi er glade for at kunne tilbyde dem flere valgmuligheder,” udtaler Dirk Anbeek, administrerende direktør hos 
Landal GreenParks.

Luxury Lodges Estates (7 lokationer): færdiggørelse fra januar – december 2022
Spredt over England, Wales og Skotland ligger der syv ferieparker, med feriehuse, hytter og ferielejligheder af høj kvalitet, som i de kommende år bliver udvidet for at imødekomme den øgede efterspørgsel på ferieboliger af høj kvalitet. Lokationerne er beliggende i Cornwall, Pembrokeshire (Wales), Skotland, Lake District, County Durham (Northumberland) og Lincolnshire. Alle syv lokationer sættes til udlejning i løbet af 2022.

Landal Barnsoul: åbning af første fase i april-maj 2022
Dumfries & Galloway er den sydvestligste del af Skotland. Galloway Forest Park er en af de tre nationalparker i området, der er kendetegnet ved bjerge, søer og skove. Den nærliggende by Dumfries er den største og ældste by i området og er populær på grund af dens historie, kultur og aktiviteter.
Alle andre Landal-parker i Storbritannien er franchiseparker, mens Landal Barnsoul er den første feriepark, der fuldt ud ledes af Landal. Der er tale om en sanering af en eksisterende campingplads med 40 arkitekttegnede feriehuse, som i de kommende år gradvist vil vokse til 220 feriehytter af høj kvalitet, inklusive centrale faciliteter på ferieparken.

Landal North Lakes Lodges åbner i januar 2022
Landal North Lakes Lodges ligger i grevskabet Cumbria i den nordvestlige og mest bjergrige del af England. Her ligger også Lake District National Park, som allerede fra gammel tid har været Englands mest besøgte turistmål for udendørs aktiviteter hele året rundt. Den nuværende lille feriepark af høj kvalitet med 21 luksusferiehuse samt restaurant bliver i de kommende år gradvist udvidet til 250 luksusferieboliger med faciliteter.

Landal Vale of Usk
Landal Vale of Usk ligger i grevskabet Monmouthshire i Wales, tæt på grænsen til England. I de nærliggende omgivelser ligger Brecon Beacons National Park, Wye Valley Area of Outstanding Natural Beauty og Forest of Dean. Landal Vale of Usk vil blive nyudviklet helt fra bunden til en pragtfuld wellnessdestination med luksuriøse, bæredygtigt byggede designhuse, som sættes til udlejning i 2022. Der kommer også en golfbane, spa- og wellnessfaciliteter, et konferencecenter, fitness- og fritidsfaciliteter og en række forskellige luksusferieboliger, lige fra designhuse til trætophuse. 

Andre parker i Storbritannien
Andre Landal-parker i Storbritannien er Landal Barton Pines i South Devon, Landal Woodland Lakes Lodges i Yorkshire, Landal Darwin Forest og Landal Sandybrook, begge beliggende lige op til Peak District National Park, Landal Kielder Waterside, beliggende i Northumberland's Kielder Water & Forest Park, Landal Gwel an Mor beliggende ud til kysten i Cornwall, Landal Kenwick Woods i Lincolnshire, Landal Rockingham Forest i Northamptonshire, som den første nybyggede Landal-park i Storbritannien, samt Landal Piperdam i Skotland.