Historie

Landal GreenPark's historie starter tilbage i 1954 med ferieparken Rabbit Hill af Nillmij (senere også af Aegon). Ferieparken blev for stor for Nillmij's eget personale og der blev besluttet at få en tredje part. Det gik godt, og der blev bygget flere ferieparker i Holland.

I 1965 startede konstruktionerne af en feriepark i Tyskland. I 1996 besluttede Aegon at driften af ferieboligerne ikke var kerneaktiviteterne mere, og den 18. Juli 1996 blev Aegon Recreatie Holding B. V. solgt til en gruppe investorer ledet af Indofin Group og Charterhouse Development Capital PLC.

Efter dette opkøb forsatte aktiviteterne under navnet Landal GreenParks. Den 1. September 2002 købte Landal GreenParks virksomheden Beheer & Projecten B. V. i Groningen (NL), inklusiv ledelseskontrakter på 34 ferieparker fra Gran Dorado. Dette drejer sig om 31 hollandske og 3 belgiske ferieparker med mere end 4.500 ferieboliger. Ferieparkerne var privatejet af Beheer & Projecten som sørgede for den kommercielle drift for ejerne.


Den 5. Maj 2004 overtog Cendant Corporation aktierne i Charterhouse og Indofin. Sidenhen har Landal GreenParks tilføjet ferieparker hvert år i Holland, Belgien, Tyskland og Østrig. Under navnene Landal Ski Life og Landal Select Villa - der er også udvidet med aktiviteterne og skisportsferierne samt udlejning af individuelle ferieboliger.

Landal Makelaardij er blevet tilføjet for at fokusere på salget af nybyggede eller eksisterende ferieboliger. Cendant Corporation blev delt i fire forskellige virksomheder fra 1. August 2006. En af disse virksomheder var Wyndham Worldwide, hvor Cendant havde koncentreret alle sine virksomheder inden for hotel-, time-share og ferieboligområdet. 

Wyndham Worldwide er noteret på New York Stock Exchange og blev opdelt i tre divisioner. Landal GreenParks er den eneste udbyder af ferieboliger, som er inkluderet i Wyndham Destination Network.

I 2018 har Platinum Equity overtaget hele den europæiske division af Wyndham Worldwide. Den europæiske afdeling består af mærkerne Landal GreenParks, Novasol, Hoseasons, cottages.com og James Villa Holidays. Platinum er en amerikansk investeringsfond med interesser i flere virksomheder.