Historien om Landal GreenParks

Historien om Landal GreenParks starter i Holland tilbage i 1956. Dengang var der kun en enkelt park, Rabbit Hill i Nieuw Millingen, Gelderland og firmaet bag var det hollandske forsikringsfirma Nillmij. I 1965 kom der yderligere en park til, denne gang i Tyskland.

Navnet Landal Greenparks opstod først i 1996 da en ny investeringsgruppe overtog parkerne. Landal GreenParks er i dag en dynamisk, førende organisation for forvaltning, administration og udlejning af ferieparker, som råder over 86 ferieparker fordelt på 9 lande rundt om i Europa.

I 2016 opkøbte Landal GreenParks det danske Dayz Resort og overtog samtidigt de 5 ferieparker i Danmark. I første omgang blev parkerne videreført under navnet Dayz by Landal GreenParks men efter 18 måneders make-over blev de 5 ferieparker i januar 2018 til Landal GreenParks. Fremadrettet er der fokus på, at det bliver til endnu flere danske parker - vi har nu 7 ferieparker i Danmark.

Landal GreenParks er tæt forbundet med omgivelserne omkring parkerne og fokuserer på gæsterne, naturen og samfundet. Hvert år byder vi mere end 2,8 millioner gæster velkommen på én af ferieparkerne i Europa og en stor del af disse gæster er genbesøgende.

I 2004 blev Landal GreenParks udviddet med Landal Ski Life i Østrig, Schweiz, Tyskland og Tjekkiet. Også her er der fokus på beliggenhed - i forhold til pisterne og omgivelserne – skøn natur og spændende aktiviteter samt komforten for gæsterne.

Smuk natur, rum og fred er kerneværdier hos Landal GreenParks sammen med vores ønske om altid at give vores gæster dét lille ekstra, der gør ferien uforglemmelig. Det er afgørende for at vores gæster vender tilbage år efter år.