Mad og drikke

Start dagen ud med en varm morgenmad, varme rundstykker vil blive leveret til dig via rundstykke-servicen. Frokost eller aftensmad i en af resturanterne i nærheden af parken. Eller få en lækker is sammen med dine børn på selve parken. Du kan spise i din egen bolig, lej eventurelt en raclette eller en pizza ovn. Mums!
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

Ferien er ikke komplet uden en... Pool! Det er aktuelt at benytte sig at poolen året rundt, fordi at poolen på Landal Bad Kleinkirchheim er indendørs. De små kan plaske rundt i soppebassinnet. Hvem kan rutsje hurtigst?
Mere om badefaciliteterne

Sport og spil

Hvis du nyder en aktiv ferie, vil du være i dit rette element her. På og rundt om parken kan du motionere på vandet eller i sandet på strandet på beach volleybanen. Motion er sjovt når både unge og gamle er med på lige fod!
Mere om sport og spil

Børn

Der er så meget at lave for børnene. Vand legene i området er perfekte om sommeren, men der er ligeledes også meget at give sig til indenfor, når vejret er dårligt. Lav Håndværk i Bollo Klubben, eller et spil bordfodbold. Her kan du godt glemme alt om at kede sig!
Mere om børn

Skønhed og wellness

Alle har brug for en smule afslapning en gang imellem, så nyd et øjeblik for dig selv. Thermen St. Katherein er et wellness center med mange faciliteter og sundhedscenteret Nockmed. Centeret er inden for gåafstand til parken.
TIP: Som Landal GreenParks gæst får du 10% rabat på behandlinger hos Nockmed
Mere om skønhed og wellness Nockmed Sundhedscenter

Attraktioner

Området rundt om Bad Kleinkirhheim byder på lidt af hvert. Der er muligheder for enhver slags vandsport, for eksempel forskellige udfluter, så som wellness dag, eller en dag i 'wild-life' parken, Ta ud og udforsk området efter en lækker varm morgenmad, og opdag de bedste steder.
Mere om omgivelserne

Vandre- og cyketure

Kärnten har så meget at byde på! De lange bjergveje vil lede til historiske slotte. Du kan se Nickberge National Park fra din bolig af. Vidunderligt at cykle eller vandre i. Der er er talrige steder hvor i kan stoppe op og nyde en picnic. Se dét er ferie!
Mere om vandre- og cykelture

Spil golf som en proffesionel

Golfelskere vil finde en bred skare af valgmuligheder i forhold til golfkurser rundt om Landal Bad Kleinkirchheim. Kunne du tænke dig at lære at spille golf, eller vil du gerne forbedre dit slag? Hvis det er tilfældet er Landal Bad Kleinkirchheim det rette sted for dig. Der er ikke mindre end 3 golfbaner i området.