Vandre- og cykelture

Kärnten har så meget at byde på! De lange bjergveje vil lede til historiske slotte. Du kan se Nickberge National Park fra din bolig af. Vidunderligt at cykle eller vandre i. Der er er talrige steder hvor i kan stoppe op og nyde en picnic. Se dét er ferie!

Vandreture i det omkringliggende område

Nockberge National Park er et beskyttet område med naturlig skønhed med bemærkelsesværdige blomter og vilde dyr. Landskabet er kendetegnet med skove, enge og bjergsøer. Det er derfor, det er det perfekte sted at starte en vandretur. Ta op til svævebanen og nyd den fantastiske udsigt der strækker sig helt ud i horisonten, og slap af i de hyggelige bjerghytte

Bad Kleinkirchheim er også ideel for Nordisk vandring. Den friske bjergluft giver en energisk følelse. Og der er tonsvis af runter at vælge imellem - Der er noget for alle!
Flere informatione om omgivelserne

Interaktive vandre ruter

Opdag de magiske bjerge ens du vandrer, og ta nogle dybe vejrtrækninger i den friske luft helt oppe i bjergene. Tilføj et særligt præg til din vandretur med det interaktive vandrekort. Kortet har en oversgit over alle runter, og du kan se ruten du har valgt i detaljer. Det vil være en skøn ferieoplevlse.

Se det interaktive kort

mountainbiken

Hop på en mountainbike og cykel på langs af Millstätter See. Der er en masse ruter der strækker sig igennem denne fortryllende del af kärnten, så du kan gøre det så udfordrene som du har lyst til! En række af vandre- og cykelruter starter direkte på parken, og der er muligheder for at leje cykler og mountainbikes i området. Mere information? Du er mere end velkommen til at kigge forbi parkens reception.

Flere informationer

Tip: lej en cykel

Er du klar til at udforske naturen? Du behøver ikke at medbringe din egen cykel. Du kan leje en el-mountainbike på parken! Fortrækker du en dame, herre eller børne cyket? Du kan leje dem inde i byen