Sport og spil

At have det sjovt sammen, det er det, det hele handler om. Og det er det, vi skal gøre! Tag del i sjove aktiviteter med Sjov- & Aktivitets-holdet, eller spil fodbold på multisportsbanen. Og der er så meget mere ...

Alt om sport og spil

Vandre- og cykelture

Landal Brandnertal ligger lige ved siden af et vidunderligt naturområde. Gå ud af din bolig og lad eventyret begynde. Uanset om du har lyst til vandreture, mountainbiketure eller cykling, bliver du overrasket over de fascinerende panoramaer, stejle bjerge og smukke alpine enge. Prøv at beudre de sjældne blomster og dyr i naturen og nyd omgivelserne.

Vandre- og cykelture

Børn

Deltag i handicapaktiviteterne i Bollo Klubben og se hvad du kan lave! Landal Brandnertal er et rigtigt legemiljø for børn. Tilbring timer i den indendørs legeplads eller mød nye venner på legepladsen. Sammen vil vi gøre det til en uforglemmelig ferie.
Børnenes faciliteter

Attraktioner

Vågn op, solen skinner. Efter en overdådig morgenmad med friske varme rundstykker, er du klar til en ny dag. Tag ud og udforsk området, besøg museer eller besøg ostegården. Tag elevatoren til toppen af bjergene og nyd den fantastiske udsigt.

 

Omgivelser tips

Svømning

Er du en rigtig vandhund? Svøm nogle få længder, eller leg med de små i den separate børnepool. Slap af i afslapningsrummet og nyd panoramaudsigten. Landal Brandnertals indendørs swimmingpool tilbyder sjov for hele familien.
Svømmesjov

Skønhed og wellness

Har du været ude hele dagen? Giv dine muskler en hvile i farve/bio saunaen, eller slap af i afslapningsrummet. Spabadet er en fantastisk måde at runde dagen af på!
Skønhed og wellness

Mad og drikke

Alle disse vandreture, lege og forskellige aktiviteter gør dig helt sikkert sulten. Spis en is på terrassen eller lav din egen mad i din bolig. Du kan handle ind i mini-shoppen på parken - nemt!
Mere mad og drikke