Mad og drikke

En bekymringsfri ferie? En rigtig pause fra hverdagen! Spis et lækkert måltid. Morgenmad i jeres feriebolig, frokost eller aftensmad på jeres terrasse eller spis en is efter en svømmetur - kun fantasien sætter grænser. Slut jeres dag af med et glas vin på vores restaurant Brasserie og skål for en fantastisk ferie.

 
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

Det er altid en fornøjelse med en tur i poolen med familien. Hop i vandet, spil bold eller tag en tur på vandrutjsebanen; den indendørs pool er herlig både for unge og gamle. I løbet af jeres ophold har I gratis adgang til poolen. Nyd de gode øjeblikke sammen!
Bademuligheder

Sport og spil

Landal Coldenhove har meget at byde på. Spil fodbold på boldbanerne, hop på trampolinen eller spil en omgang bordtennis. Unge som gamle vil nyde en aften på klatrevæggen eller prøve kræfter med bueskydning.

Alt om sport og spil

Børn

I det indendørs legeland kan I have det rigtig sjovt, få en krammer af Bollo eller spille basketball ved sportsområdet: Hos Landal Coldenhove handler det hele om at have det sjovt. Vores Fun & Entertainment team er klar til at gøre jeres ophold uforglemmeligt!
Faciliteter for børnene

Attraktioner

Landal Coldenhove er en fantastisk base til at opleve Veluwe. Fra ferieparken er der nogle fine vandre- og cykelruter i skoven eller langs stranden. Kig efter dyrenes spor og I vil måske se et af de vilde dyr. Gå en tur med en af natur eksperterne - de kan fortælle alt om dyrerne!

Tips omkring området

Vandre- og cykelture

Vil du opleve naturen? Cykel en lang tur igennem skoven som er omgivet af grønne fyrretræer, og derefter med udsigt over stranden. Eller gå en skøn tur til den lokale by og få en kop kaffe og noget kage... der er så mange muligheder!

Vandring og cykling