Aktiviteter Feriepark Elfstedenhart

På Landal Elfstedenhart kan du fordybe dig i alt det, som Friesland byder på. Oplev Frieslands vandområder fra vandet i en båd eller på et supboard - eller fra land på en cykeltur. Og hvem ved, hvis det fryser meget, kan du måske endda tage ud på en skøjtetur! På parken er der også masser af aktiviteter. Børnene kan boltre sig i det indendørs legehjørne, mens du kaster din snøre ud fra vores fiskebro. Ren nydelse!
  • Cykeludlejning for hele familien
  • Indendørs legehjørne
  • Udlejning af supboard 
  • Morgenbrødsservice
  • Bådudlejning
Pris og ledighed
EHT Boat

En frisk dukkert

Har du lyst til at blive kølet lidt af? Så tag en dukkert i IJsselmeer, og tilbring en dag på stranden. Lej en båd og slap helt af med en vidunderlig dag på vandet. Eller besøg friluftsbadet Mounewetter. Her kan du opleve en dejlig sommerdag. Tag en tur ned ad rutsjebanen, leg på legeredskaberne, og nyd solen i græsset. Her er masser af muligheder!
Dad and son fishing together on sunny day

Har du fået bid?

Kan du lide at fiske? Så husk at tage din fiskestang med. Vandet i Friesland er et paradis for de fiskeglade. Og på parken har vi også særlige fiskebroer. Kast snøren ud, og nyd det!
Belevingsfotografie ATE 2016

En aften ud at spise

I parkens omgivelser findes der masser af hyggelige steder, hvor man kan nyde en dejlig middag. Tag plads på en af restauranterne, og nyd de lækreste retter. Genietsje fan jo miel!
Vores boliger
Tjek Landal appen for aktuelle oplysninger Uundværlig før og under dit ophold