Naturoplevelser og attraktioner

Landal Fyrklit ligger midt i naturen med direkte adgang til Vesterhavet. Her kan I følge årstidernes skiften og havets brusen, når I går langs stranden. Hvis I har lyst til at besøge attraktioner, er der også nok at vælge imellem. Vi har samlet et lille udpluk til inspiration.
 

Har I brug for hjælp til dagsturen?

Har I udfordringer med at finde den helt rette attraktion eller oplevelse til jeres dagstur med hele familien? GoTours har samlet alt fra de smukkeste naturoplevelser, historiske musuemsbesøg til en actionfyldt dag på vandet. Bliv meget klogere på alle de forskellige muligheder for en helt perfekt dagstur i Nordjylland på GoTours

Fiskeri

Har I lyst til at prøve kræfter med fiskeriet, er der fine muligheder for en god fangst. I det tidlige forår kan I fange ørreder og lidt senere på sommeren også hornfisk, makrel og sild. På Landal Fyrklit er der sågar en fiskerenseplads på parken, hvor I kan rense og filetere jeres fisk. Der er flere gode fangst steder i området, blandt andet ved molerne i havnen, direkte på stranden eller ved det lille stenrev nedefor fyret. I kan også sikre jer en stor oplevelse og måske også en flere meter lang Torsk, ved at tage med på fisketure til Det gule Rev. Rederiet Gule Rev sejler med 4 både, hvor det er muligt at booke en plads til en hel dag i lystfiskeriets tegn.
 

Nordsøen Oceanarium

Hirtshals
Tag hele familien med på eventyr! Dyk ned til bunden af havet, kravl rundt i skibsskroget og fang krabber med bare hænder. Mød klumpfisken og de legesyge sæler i Nordeuropas største akvarium. Her venter der et spændende besøg under havets overflade med masser af sjove aktiviteter.
Læs mere om Nordsø OceanariumOmkring 3,5 kilometer fra ferieparken

Hirtshals Fyr

Hirtshals
Som et smukt vartegn rejser Hirtshals fyr sig i klitterne ved havet.  Fyret ligger i gå afstand fra Hirtshals centrum. Oplev den smukke udsigt fra fyrets top og nyd bagefter en varm kop kaffe i den hyggelige kaffestue.
 
Læs mere herOmkring 0,5 kilometer fra ferieparken

Bunkermuseet Hirtshals 10. batteri

Hirtshals
Mærk historiens vingesus og oplev hvordan de tyske soldater levede I Hirtshals under 2. Verdenskrig. Bunkermuseet er unikt, da det er det sted i Danmark hvor I har mulighed for at opleve flest udgravede bunkere på én gang.
 
Læs mere herOmkring 0,5 kilometer fra ferieparken

Fun Park Hirtshals

Hirtshals
Få en sjov dag med hele familien i Fun-Park, som er et kæmpe stort besøgs landbrug. Her kan I komme helt tæt på de mange dyr, både de hjemlige hjorte og mere eksotiske dyr som  fx vaskebjørne. I parken er der masser af sjove aktiviteter for børn  og barnlige sjæle i alle aldre.
Læs mere herOmkring 2,5 kilometer fra ferieparken

Ørnereservatet Eagle World

Bindslev
Oplev de største rovfugle på helt tæt hold og bliv draget ind i deres fascinerende verden. 
Her kan I opleve de store rovfugle vise deres fantastiske flyvefærdigheder i et imponerende show.
 
Læs mere herOmkring 26 kilometer fra ferieparken

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland
Hele familien er garanteret underholdning og sjov med en dagstur til Fårup Sommerland.
Læs mere herOmkring 46 kilometer fra ferieparken

Aalborg

Besøg Aalborg for en skøn dag fyldt med shopping eller for at se noget kultur.
Læs mere herOmkring 70,5 kilometer fra ferieparken

Skagen

Skagen
Den nordligste by i Danmark er fyldt med gamle fiskehytter.
Læs mere herOmkring 47 kilometer fra ferieparken

Flere tips

For endnu mere inspiration, besøg oplevelsesportalen Discover Denmark