Attraktioner
Lyt til havet og mågernes genkendelige lyd. Feriestemningen oser ind ad vinduerne. Landal Fyrklit ligger midt i klitterne helt ud til den smukke hvide sandstrand og med Hirtshals Fyr, bunker og havet som nærmeste nabo.
Se vores boliger
Tjek Landal appen for aktuelle oplysninger Uundværlig før og under dit ophold

Nyd den friske luft ved kysten

Landal Fyrklit ligger midt i naturen med direkte adgang til Vesterhavet. Her kan I følge årstidernes skiften og havets brusen, når I går langs stranden. Hvis I har lyst til at besøge attraktioner, er der også nok at vælge imellem. Vi har samlet et lille udpluk til inspiration.

Fiskeri

Har I lyst til at prøve kræfter med fiskeriet, er der fine muligheder for en god fangst. I det tidlige forår kan I fange ørreder og lidt senere på sommeren også hornfisk, makrel og sild. På Landal Fyrklit er der sågar en fiskerenseplads på parken, hvor I kan rense og filetere jeres fisk. Der er flere gode fangst steder i området, blandt andet ved molen i havnen, direkte på stranden eller ved det lille stenrev nedefor fyret. I kan også sikre jer en stor oplevelse og måske også en flere meter lang Torsk, ved at tage med på fisketure til Det gule Rev. Rederiet Gule Rev sejler fra Hanstholm med 4 både, hvor det er muligt at booke en plads til en hel dag i lystfiskeriets tegn.

Hirtshals
6 millioner liter vand... og meget mere..... Nordeuropas største akvarium byder på et spændende eventyr under havets overflade. De 10.000 m2 indendørs, 6000 m2 udendørs, 75 store og små akvarier og mere end 7.000 fisk og andre havdyr, giver en hel dags oplevelser i det våde element. Dyk helt ned på havets bund, kravl rundt om skibsvraget, fang krabber med de bare hænder og mærk naturens kræfter. Lad dig imponere af det gigantiske Oceanarium med hele 4,5 mio liter havvand og tusinder af fisk i stimer, hajer, rokker og tunfisk. Klap en søstjerne på ryggen, stå ansigt til ansigt med en sæl og søg efter Nordsøens guld. Der venter store HAV-oplevelser både ude og inde.

Omkring 3,5 kilometer fra ferieparken

Hirtshals
Som et smukt vartegn rejser Hirtshals fyr sig i klitterne ved havet.  Fyret ligger i gå afstand fra Hirtshals centrum. Oplev den smukke udsigt fra fyrets top og nyd bagefter en varm kop kaffe i den hyggelige kaffestue.

Omkring 0,5 kilometer fra ferieparken

Hirtshals
Mærk historiens vingesus og oplev hvordan de tyske soldater levede I Hirtshals under 2. Verdenskrig. Bunkermuseet er unikt, da det er det sted i Danmark hvor I har mulighed for at opleve flest udgravede bunkere på én gang.

Omkring 0,5 kilometer fra ferieparken

Hirtshals
Få en sjov dag med hele familien i Fun-Park, som er et kæmpe stort besøgs landbrug. Her kan I komme helt tæt på de mange dyr, både de hjemlige hjorte og mere eksotiske dyr som  fx vaskebjørne. I parken er der masser af sjove aktiviteter for børn  og barnlige sjæle i alle aldre.

Omkring 2,5 kilometer fra ferieparken

Bindslev
Oplev de største rovfugle på helt tæt hold og bliv draget ind i deres fascinerende verden. Her kan I opleve de store rovfugle vise deres fantastiske flyvefærdigheder i et imponerende show.

Omkring 26 kilometer fra ferieparken

Hele familien er garanteret underholdning og sjov med en dagstur til Fårup Sommerland.

Omkring 46 kilometer fra ferieparken

Besøg Aalborg for en skøn dag fyldt med shopping eller for at se noget kultur.

Omkring 70,5 kilometer fra ferieparken

Den nordligste by i Danmark er fyldt med gamle fiskehytter.

Omkring 47 kilometer fra ferieparken
Flere tips
For endnu mere inspiration, besøg oplevelsesportalen Discover Denmark