Ferie for børnene

Der er masser af aktiviteter hvor der kan brændes krudt af og grines højt på parken bl.a. i legerummet, på mooncarbanen eller i swimmingpoolen. Lige udenfor døren venter naturen, her er alle muligheder for at kaste sten i havet, gå på opdagelse i klitterne eller fordybe sig med en mariehøne. Med andre ord, er alle rammerne her for en uforglemmelig familieferie I sent vil glemme.

Et helt hus fyldt med leg og spil

Hvis vejret driller eller I bare trænger til at fordybe jer i leg og spil, så har Landal Fyrklit et helt hus hvor I kan slippe fantasien løs. Her kan der dystes, bygges og leges på livet løs. I aktivitetshuset finder I: Air-hockey, billard, floorballbane, legehjørne med techno byggesæt, klatrevæg og legehus med købmandsbutik.

Bogstavjagt og kreativværksted

I centerbygningen (F) har du mulighed for at slippe kreativiteten løs i det kreative værksted. Her kan I lave flotte doodle-tegninger på sten fra stranden, lave sjove dyr af karton eller noget helt andet. Rund omkring på hele centeret er der gemt bogstaver – mon du kan finde dem alle og gætte ordet som udløser en præmie?
Nyd den friske havluft og masser af aktiviteter
Landal Fyrklit byder på masser af skønne aktiviteter lige udenfor døren. Hop højt som frøen på hoppepuden eller trampolinen, klatre til tops som et egern på legepladsen eller ring på hos Bollo. Hvis du er til eventyr kan du også gå på opdagelse med Adventure Appen eller hvad med at lave snobrød på vores hyggelige grillsted?

Det er også muligt at låne en kasse med forskellige remedier i til at tage med ud i naturen og blive klogere på eks. Insekter i den danske natur – der er tre forskellige temaer med hver 12 opgaver. Lad detektivarbejdet begynde.
Udflugter og eventyr for alle
Med kort afstand til Landal Fyrklit findes masser af spændende udflugtsmål for store og små bl.a. Hirtshals Fyr, Fun Park Hirtshals hvor I kan se mange forskellige dyrearter og Nordsøen Oceanarium hvor klumpfisken bor. Hvis der skal mere fart over feltet, så tag en tur til Fårup Sommerland hvor legebørn i alle aldre kan få timevis af sjov.

Vil I betages af himmelrummets ubestridte konger – ørnene? Så skal I besøge Ørnereservatet ved Tversted. Her kan børnene komme helt tæt på de majestætiske fugle.

Masser af plads og oplevelser for familiens yngste medlemmer

Børn
  • Legeplads(er)
  • Børne legehjørne
  • Mooncar bane