Spise- og indkøbsmuligheder i nærheden af Landal Fyrklit

Hos Landal Fyrklit har du mulighed for at nyde lækre måltider, hvad enten du selv tilbereder dem i ferieboligen, eller du spiser på en af de gode restauranter i området. Hirtshals er en autentisk og hyggelig fiskerby. Her finder du indkøbsmuligheder og flere skønne spisesteder.

Restauranter i området

Er I sultne efter byens bedste burger efter en lang dag i naturen? Så kan den meget vel være at finde hos Normanns familierestaurant som I finder 2,5 km fra Landal Fyrklit.

Kun omkring 2 km fra Landal Fyrklit, finder I restaurant Abstrakt på havnen i Hirtshals. Her er smagen i fokus, når der serveres lækre a la carte menuer.

Kalder den autentiske fiskerstemning på et besøg på en fiskerestaurant? Så kan vi varmt anbefale at besøge Hirtshals Fiskehus på Sydvestkajen i Hirtshals.

Byens bedste Stjerneskud? Det skulle eftersigende være at finde på Møllers Café i Hirtshals. Men det er jo selvfølgelig altid et spørgsmål om smag og behag. Så det må I selv bedømme!
Indkøbsmuligheder
Skal der handles ind til en hyggelig frokost eller lækker aftensmad? Så er der ikke langt til nærmeste indkøbsmuligheder. Inden for 3 km fra ferieparken finder du både Fakta, Rema 1000 og Superbrugsen.