Aktiviteter Glamping Gooise Heide

Midt i skovene i området ‘t Gooi finder du Landal Gooise Heide. Her er du omgivet af natur. Vær med til en af de mange sportsaktiviteter i parkens Ray Shelter, eller tag ud på en cykeltur i parkens pragtfulde omgivelser. På parken finder du spisestedet Gasterij 't Nennetje/ ’t Koffiehuys, hvor du kan nyde en dejlig middag efter en aktiv dag i det fri. Ren nydelse!
  • Forskellige sportsaktiviteter
  • Gasterij 't Nennetje/ ’t Koffiehuys
  • Legeområde
  • Cykeludlejning for hele familien
Pris og ledighed
Young couple running in park/forest

Dyrk motion i den friske luft

Hold dig i form med en boksetime eller fit fight, eller få sved på panden, og prøv kræfter med en crossfit-session. Der er også yogatimer, trailrunning-ture og aktive bootcamp-sessioner. Nyd den smukke natur mens du afprøver nye sjove motionsformer eller dyrker det mere velkendte.
DSD Belevingsfotografie zomer 2017

Tid til at lege i det fri

I de smukke skovrige omgivelser, kan børnene vandre, cykle, bygge hytter i skoven og gå på opdagelse. På selve parken findes en lille legeplads i det grønne, hvor de små gæster uforstyrret kan klatre, kravle og boltre sig. Som noget nyt i år er der kommet en hoppepude, hvor du bare kan gi' den gas.
De vreugdesprong van Disco

Tag hunden med på ferie

På Landal Gooise Heide er din firbenede ven hjertelig velkommen. Nogle af vores telte er med plads til husdyr. Skoven er et hyggeligt sted at gå de daglige ture og hver dag kan du udforske en ny rute gennem naturen. I nærheden af parken er der flotte fritløbsområder, hvor du kan gå en dejlig tur sammen med hunden.
Vores boliger
Tjek Landal appen for aktuelle oplysninger Uundværlig før og under dit ophold