Det ægte udeliv

Omgivelserne er velegnede til forskellige afslappende og spændende aktiviteter. På og omkring parken organiseres der alt muligt udendørs, som du kan tilmelde dig i forvejen. Hvad med afslappende yogatimer, aktive bootcamps eller skønne trailrunnings og vandreture langs hederne og gennem skovene? Det enorme Ray shelter byder på 125 m2 plads til livemusik, begivenheder og andre aktiviteter: Æen ægte festivalfølelse!

Vandre og cykle

Vil du opdage området til fods eller på den tohjulede? Bare tag afsted. På bare ti minutter på cykel eller med en halv times gåtur kommer du eksempelvis allerede ud til området Tafelbergheide, hvor du kan nyde den pragtfulde udsigt over hederne og skovene. 

Et par fremhævede ruter

Tur til Tafelbergheide og Blaricummerheide (ca. 12-15 km) – Fra parken sætter du kurs mod naturområderne Tafelbergheide og Blaricummerheide, hvor du kan tage på vandre- eller cykeltur langs skove og pragtfulde lyngområder: allersmukkest i sommermånederne.

Eemland-rute – Her kan du vandre blandt fårene og spotte vandfugle langs Eemland-vandreruten, som fører dig tværs gennem det vidtstrakte typisk hollandske landskab ved Eemnes.
 

Mad og drikke

Du behøver ikke at forlade parken for at få en drink på terrassen eller nyde en lækker middag. På restaurant serveres der kulinariske højdepunkter, hvor kokken har ladet sig inspirere af de lokale produkter fra omegnen.

Sport og leg

Masser af aktiviteter! Hold dig i form med en boksetime, Fit Fight eller få godt med sved på panden i en CrossFit-lektion. Og det hele foregår midt ude i det grønne. Det samme grønne kan du selvfølgelig også opleve under en løbetur gennem hederne og skovene omkring parken. Parken har også et bordtennisbord, hvor du kan tage kampen op i spændende dyster mod de andre feriegæster. 

Børn

Der er også masser at lave for børnene i disse skovrige omgivelser. Vandre, cykle, bygge huler i skoven, you name it. Inde på parken er der også en lille legeplads i det grønne, hvor de små kan slå sig løs helt uforstyrret.