Nyt på Landal Heideheuvel

Mange faciliteter er blevet frisket op i Landal Heideheuvel, bl.a. er De Brasserie åbnet med nyt interiør og nye retter på menuen. Børn kan besøge den nyrenoverede Snackbar for en hurtig bid mad. Parken har fået en ny Parkshop, hvor du kan gøre alle dine ansvarsbevidste og velsmagende indkøb.

Mad og drikke

Måltider, snaks og drikkevarer - parken kan sørge for det hele. Ønsker I ekstra luksus, kan du booke morgenmads servicen. Det renoverede Brasserie er åben, hvis I får lyst til en drink ved den åbne pejs, frokost eller aftensmad. Føler I jer lækkersultne, kan I købe en hurtig snack ved den renoverede Snackbar. Bon apppetit!
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

En af de sjoveste ting for børnene under ferien er at bade. Øv jer sammen til at blive bedre til at svømme, eller se hvem der kan holde vejret længst under vandet. Som gæster på Landal Heideheuvel har I hver dag gratis adgang til det indendørs badeland.
Sjov i badelandet

Sport og spil

Rigeligt af sjov hos Landal Heideheuvel! Spil en omgang bowling, en gang tennis, eller få bolden i hul på minigolf banen. Børnene kan tage udfordringen op ved lasergame området eller få brugt noget energi på multibanen. Mange aktiviteter for både unge og gamle.
Mere om sport og spil

Børn

Sjov for alle, det er dét det hele handler om på Landal Heideheuvel. De yngste kan hygge sig i Bollo klubben og lave de flotteste håndværk. De større børn kan deltage i sjov og underholdningsprogram eller spille en runde Adventure Golf. Den muntre ferie kan begynde!
Faciliteter for børn

Attraktioner

I kan udforske Veluwe fra parken - gå en tur - eventuelt sammen med hele familien. Landal Heideheuvel har en central placering for sjove dage ude. I kan nemlig besøge f.eks. Apenheul Primate park eller Loenen vandfald.

Vandre- og cykelture

Vågn op, solen skinner. Efter en lækker morgenmad med friske rundstykker, er I klar til en ny dag. Gå udenfor og udforsk det nærtliggende område og naturen og nyd den friske skovluft. Landal Heideheuvel er omringet af kilometervis af natur.
Vandre- og cykelture