Mad og drikke

Hos Landal Het Land van Bartje er der lækre og smagfulde oplevelser at finde døgnet rundt. Her kan I få friske morgenrundstykker leveret til døren og nyde en kop kaffe, mens ungerne leger. I kan også sammen nyde et 3-retters måltid, mens de små kan vælge frit fra børnemenuen.
Mad og drikke

Badefacitliteter

Nyd sjove timer sammen som familie i badelandet, hvor I kan hoppe, plaske, dykke og rutsche dagen lang. Når vejret er godt kan taget køres til side, så det indendørs badeland bliver til en stor udendørs pool. Perfekt til solrige sommerdage.
Sjov i badelandet

Sport og spil

Klar, parat... Start! Tag en venskabelig kamp tennis, pool eller airhockey med familien, eller kast jer ud i en dyst om ære med en runde minigolf. I kan også deltage i fodboldturneringen, der afholdes på multibanen. Der er garanteret sjov og sved på panden med ferieparkens mange underholdende sportsaktiviteter og spil.
Alt om sport og spil

Børn

Tag roligt de små med på ferie i Landal Het Land van Bartje. Her er der underholdningsgaranti for børn i alle aldre. Hvad enten jeres børn er til kreative udfoldelser, plasken i badelandet eller spræl på legepladsen, så er der sjov for alle!
Faciliteter for børn

Skønhed og wellness

Sæt lidt tid af til dig selv og besøg wellness-afdelingen i hovedbygningen. Mens børnene leger kan du forkæle dig selv med lidt wellness og afslapning - f.eks. i form af en ansigtsbehandling eller massage. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, kan du få massøren til at komme ned til din feriebolig i stedet.
Skønhed og wellness

Attraktioner

Besøg de sjove, spændende og unikke attraktioner og seværdigheder i nærheden af ferieparken. Her kan hele familien få oplevelser, I sent vil glemme.
Se attraktionerne

Vandre- og cykelture

Ferieparken ligger i hjertet af De Hondsrug Naturreservat. Så tag på opdagelse i de smukke omgivelser og alle de fantastiske oplevelser, de bærer med sig. Enten til fods eller på cykel er der naturoplevelser, der venter på dig.
Mere om vandre- og cykelture

Golf

Ved siden af ferieparken ligger den fantastiske Countrygolf Ees, der er en 18-hullers par-3 golfklub. Her kan du nyde de naturlige omgivelser, med en runde på den skønne rute. Tee ud fra den overdækkede driving range og fortsæt derefter på den store bane. Hvis du aldrig har spillet golf før, er dette det helt rigtige sted at prøve det. Her behøver du nemlig ikke golflicens for at spille. Så grib muligheden og tag en runde.

Andre golfbaner i området: