Mad og drikke

Fra morgenmad til aftensmad, besøg os i vores restaurant og nyd et komplet måltid, en hurtig snack eller en drink på terassen. Den panoramiske udsigt er ganske gratis! I kan også få takeaway måltider, eller hvad med en bordgrill/raclette til jeres feriebolig?
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

En af de ting børnene nyder allermest på ferien er at bade! Under jeres ophold på Landal Hochwald, har I fri og ubegrænset adgang til den indendørs svømmehal hver dag.

Bemærk: Der er kun en livredder til stede på helligdage og i ferier.
Sjov i badelandet

Sport og spil

Hos Landal Hochwald er der rigeligt at give sig til både indendørs og udendørs. Bowling, minigolf, fiskeri, vandcykel og meget mere. Eller tag del i de sjove aktiviteter, som er organiseret af Fun & Entertainment teamet. Er søen frossen, og landskabet fuld af sne? Hvis den er, så kan man også skøjte, tage på langrendski og kælke!
Alt om sport og spil

Børn

Børn i alle aldre er velkomne. Fun & Entertainment teamet glæder sig til at lave håndværk, male, og spille spil sammen med jer i Bollo klubben. Når børnene ser det indendørs legelandet, så vil de helt sikkert ikke hjem!
Børne faciliteter

Attraktioner

I Saar-Hunsrück området, er der stadig mange spor fra de gamle romere og keltere der skal opleves. Hop på cyklen og oplev kulturen i Trier, den ældste by i Tyskland. Saarburg er en anden historisk by, med slotte og et meget kendt vandfald. I kan også besøge Luxemborg. Så meget at opleve!
Tips om attraktionerne

Vandre- og cykelture

Vågn op, solen skinner! Efter en god morgenmad er I klar til en ny dag. Fra vores feriebolig kan I gå direkte ind i skoven. Nyd vandre- og cykel ruterne igennem de smukke landsbyer, gennem Hunsrück-Hochwald National Park og forbi tidligere togskinner, som er blevet omlagt til cykelruter.
Vandre- og cykelture