Vandre- og cykelture

Naturen kalder! Efter en god morgenmad er I klar til at nyde den friske luft. Fra jeres feriebolig kan I gå direkte ind i skoven. De bedste vandre- og cykel ruter kan I følge igennem de smukke landsbyer, gennem Hunsrück-Hochwald National Park og forbi de tidligere togskinner, som er blevet omlagt om til cykelruter.

Vandreture

I det store Saar Hunsrücks landskab findes mange forskellige ruter. Her vil I virkelig føle jer langt væk hjemmefra. Saar-Hunsrück-Steig ruten er blevet kåret til Tysklands smukkeste rute. Kell am see vandrerute er ideel for hele familien, eller tag en vandretur gennem den ældste by Trier. Vælg en tur med en erfaren guide og lær alt om den historiske by.

Det bakkede landskab er også ideelt til nordic walking. Flere af ruterne er allerede lavet i Nordic walking parken. I kan også leje vandrestave på parken. I er velkomne til at kigge forbi parkens reception og få mere information om alle vandre- og cykelruterne!

Guidede vandreture

Landal Hochwald tilbyder en række guidede vandreture hele året rundt. Tag på opdagelse i det uspolerede landskab rundt om parken med guiden og hans trofaste hund. I kan få mere information fra receptionen.

Cykling

Leder I efter action og eventyr? Hop op på mountainbiken og oplev de mest udfordrene ruter. Ræs langs stierne i det skovbelagte naturområde Saar Hunsrück. Stop op engang imellem og nyd udsigten. Hvem ved, hvilket dyr I møder på vejen. Eller vælg den fantastiske Ruwer-Hochwald cykel rute, der tager jer gennem vinområdet og over specielle broer.

Bikes & More Cykeludlejning

Hvis I vil være aktive og opleve landskabet, kan I med fordel leje en cykel fra Bikes & More hos Landal Hochwald? Leder I efter det behagelige i form af en elcykel, eller vil børnene udforske parken i en gokart? Se vores mange muligheder.
Mere om cykeludlejning