Vandre- og cykelruter

Fra Landal Hoog Vaals kan I nemt opleve naturen på tæt hold i Limburg både på cykel og til fods. Start dagen med en god morgenmad, så er I klar til en tur i den rustikke hyggelige by. Det er altid godt at være udenfor!

Limburg

Er I cykel entusiaster eller elsker I at gå dejlige ture? Der er mange muligheder i syd Limburg. Fra jeres feriebolig kan I gå direkte ud i det bakkede område, cykle en tur til Maastricht eller besøge Drielandenpunkt i Vaals. Tag afsted med hele familien og nyd den friske luft. Smut forbi receptionen og hør mere om vandre- og cykelruter og andre ture i området.

De Groote Peel National Park

Limburg har en meget at byde på. De Groote Peel National Park er virkelig et besøg værd. Flere kilometer med dejlige oplevelser venter på jer. Cykle 55 kilometer igennem heden eller gå en tur og se de flotteste fugle.

Cykelruter

Fra parken kan I cykle flere kilometer i den smukke natur. Se de smukkeste steder fra cyklen i den sydlige provins. Turist informationen (VVV) har samlet en liste med cykelruter til jer, så I selv kan vælge sværhedsgrad og længde på turen.

Bikes & More cykeludlejning

Hvis I vil være aktive og opleve naturen, kan I leje cykler hos Bikes & More hos Landal Hoog Vaals. Er I til komfort og det praktiske? Prøv en elcykel! Børnene kan også prøve at køre gokart. Der er mange muligheder.

Krijtlandpad vandrerute

På Krijtlandpad vandrerute er der det mest bakkede landskab, som det sydlige Limburg har at tilbyde. Naturligvis kridtlandskabet fra Mergellandplateauet, men også de bølgende græsmarker, frugtplantagerne og floder omkring Geul og Gulp. For ikke at nævne korsene ved vejkanten, kapellerne, bindingsværkshuse, tærterne og øllet. Det er vidunderligt at vandre i Limburg. Denne 90 km lange vandrerute passerer Landal Hoog Vaals, hvilket gør parken til det perfekte sted at nyde en weekend- eller miniferie.