Attraktioner

Landal Hoog Vaals er den perfekte base, hvis I vil opleve byer som Liege og Maastricht. Tag på tur i Limburg og oplev den hyggelige stemning. Besøg de mange attraktioner, herunder Drielandenpunt, som er det eneste sted hvor tre lande mødes.

GaiaZOO

Kerkrade
I GaiaZOO kan du rejse hele verden rundt på en dag og møde mange specielle og unikke dyrearter. GaiaZOO er blevet udnævnt til den bedste udflugt i Holland i 2018.
HjemmesideOmkring 15 kilometer fra parken

Kejserbyen Aachen

Aachen
Karl den Store, kejser over Frankerriget, holdte til i byen Aachen. Besøg højdepunkterne i byen: domkirken og rådhuset. Aachen har et smukt historisk centrum og et pulserende natteliv. I det overdækkede indkøbscenter 'Aquis Plaza', kan shoppingentusiaster forkæle sig selv.
HjemmesideOmkring 6 kilometer fra parken

MergelRijk

Valkenburg
I MergelRijk lærer du alt om mergelgrotterne, og det som har med mergel at gøre. MergelRijk er i særdeleshed sjovt for voksne og børn over 4 år. Børn får en skattejagt, som de kan lave på deres tur gennem MergelRijk.
HjemmesideOmkring 20 kilometer fra parken

Geuldal

Epen
I Geuldal bugter den hurtigste flod i Holland sig gennem et smukt landskab. De blomstrende græsarealer langs bredderne, skovfloraen i skovene, og den bugtende Geul, gør vandreture i området til en oplevelse.
HjemmesideOmkring 10 kilometer fra parken

Fløjlhule

Valkenburg aan de Geul
Unik middelalderlig attraktion.
HjemmesideOmkring 20.5 kilometer fra parken