Mad og drikke

Hvad er bedre en morgenmad med friske rundstykker. Nyd en dejlig frokost eler middag på terrassen hos Timber's Brasserie. Drik en kop kaffe hos Café Jean og spis en slice af Limburg 'vlaai'. Hos De Smulgaard kan I købe snacks og take away? På parken kan du også finde de lækreste lokale produkter og retter.
Mad og drikke

Svømning

Prøv den 50 meter lange rutsjebane i det indendørs badeland. Det er vildt sjovt! De små kan plaske rundt i børnebassinet. Hele familien har det rigtig sjovt og hyggeligt sammen i det våde element!
Svømning

Sport og spil

Sjov for unge og gamle - det sørger Fun & Entertainment teamet for. Tag med os på eventyr og prøv alle de sjove aktiviteter på parken. Vær en del af sportskonkurrencerne eller afprøv dine golf evner på golfbanen.
Alt om sport og spil

Børn

Børnene kan lege i timevis i det indendørs legeland. De kan hoppe i hoppeborgen eller gemme sig i boldbassinet. De yngste børn kan klippe og klistre med Bollo i Bollo klubben. Det bliver en uforglemmelig ferie for hele familien.
Faciliteter for børn

Skønhed og wellness

Efter en aktiv dag kan du slappe af i det tyrkiske damp bad eller forkæle dig selv med en behandling i beauty salonen på parken. Her kan du få massage, ansigtsbehandlinger, mani- og pedicure.
Skønhed og wellness

Oplev golfklubben

Nyd et spil golf i en af de skønneste områder i Holland. Vil du varme op, før du tager ud på banen? Fra det overdækkede område kan du øve dine sving uanset vejret. I klubhuset kan du dele dine oplevelser over en drink.
Golfklub Hoog Vaals

Attraktioner

Landal Hoog Vaals er den perfekte base til at besøge byer som Liege, Aken og Maastricht. Eller tag på tur og oplev det skønne liv i Limburg. Besøg en af de mange attraktioner, inklusiv den Drielandenpunt, det eneste sted hvor tre lande samles.
Attraktioner

Vandre- og cykelruter

Fra Landal Hoog Vaals kan I nemt komme ud og opleve det smukke landskab i Limburg både på cykel og til fods. Efter en god morgenmad er I klar til en ny dag med oplevelser og frisk luft.. Tag på tur i den gamle hyggelige by.
Vandre- og cykelruter

Landal Hoog Vaals for altid

Lige som alle store byer rundt om i verden, har Landal Hoog Vaals en fotoramme i form af et hjerte, hvor der kan hænges en lås på, hermed forsegler du opholdet på parken og gør det til en erindring. Glem ikke at tage et billede på vores braggie spot. Navnet Hoog Vaals står i et smukt bakkelandskab, hvor du kan tage de mest fantastiske billeder.