$name

Timevis af sjov

Tid til hinanden, det er dét det hele handler om på Landal Rabbit Hill. Bollo byder børnene velkommen. Vil de danse, svømme eller tumle rundt i det indendørs legeland? Den bekymringsfrie ferie er startet.

 

Opdag alt det sjove

se på kortet

Ud og opleve sammen

Omgivelserne på Landal Rabbit Hill er perfekt egnet til at nyde naturen. Uanset om I foretrækker vandre- eller cykelture, venter kilometervis af natur. Efter en aktiv dag kan I vende tilbage til parken, hvor I kan slappe helt af.
Vandre- og cykelture

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold komplet med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge, og håndklæder ved ankomst? Få dine dagligvarer leveret, eller er du mere til en lækker snack i resturanten? Du kan nemt booke din pakke, eller dine tilkøb når du booker din feriebolig. Den bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Landal Rabbit Hill er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.