Mad og drikke

Snak sammen, ha det sjovt og nyd den gode mad. I den nærtliggende restaurant Stamperl er du garanteret en skøn aften. Slut dagen af med en drink i baren. For dine ekstra indkøb, kan du besøge Minishoppen på parken. Det er nemt og det er tæt på! Og om morgenen har de friskbagte rundstykker...
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

Ha det sjovt i den indendørs svømmehal på Landal katschberg. Leg sammen i det separate soppebassing, svøm baner eller slap af på solvognen. Timevis med badning, afslapning og leg!
Vandplaskeri

Sport og spil

Til alle sport fans og eventyrlysten! På og omkring ferieparken er der masse at lave. Tag et spil dart, deltag i fodboldturneringen eller cykel på mountainbike. Har du nogensinde kørt på en Segway?
Alt om sports og spil

Børn

Børnene vil have det så sjovt. Vandsports området er skønt om sommeren, men hvis vejret ikke er det bedste, så er der masser at lave indendørs. De skal også opleve Bollo Klubben. Være kreativ og lave en masse i Bollo Klubben eller se film på den store videoskærm. Her kan man ikke kede sig!
Faciliteter

Skønhed og wellness

Efter at man har motioneret, så er det tid til afslapning. Bliv forkælet i parkens massagesalon eller nyd et af wellness centrene i Katschberg regionen. Ønsker du wellness i din feriebolig? Så book en feriebolig med sauna. Det er afslapning!
Skønhed og wellness

Attraktioner

Omgivelserne til Katschberg er så varierede. Der er masser af klatremuligheder og andre sports aktiviteter så som vandring og cykle på mountainbike. Kom rundt omkring efter en god morgenmad, og udforsk de bedste steder.
Tips til attraktioner

Vandre og cykelruter

Kärnten regionen har masser at byde på. Kilometervis af bjergveje fører dig til historiske slotte og fæstninger. Hohe Tauern Nationalpark er ideelt for vandre og cykelture. Glem ikke at finde et sted til en skøn picning. Sikke en ferie!
Vandre og cykelruter