Vandre og cykelruter

Kärnten regionen har masser at byde på. Kilometervis af bjergveje fører dig til historiske slotte og fæstninger. Hohe Tauern Nationalpark er ideelt for vandre og cykelture. Glem ikke at finde et sted til en skøn picning. Sikke en ferie!

Vandre gennem Katschberg

Nockberge Nationalpark er et beskytte område med masser af smukt flora og fauna. Træer, heder og søer i bjergene karakteriserer dette landskab. Så det er den perfekte starte for en vandretur. Pöllatal er et andet smukt naturområde som er bilfri. En vandretur gennem dette område fører dig forbi nogle skønne steder. Tag hele familien med, fordi på turen vil du finde skilte med interessant information og børnene kan løse mange slags puslespil.

Katschberg landskabet er også ideelt for Nordic Walking. Den friske bjergluft får dig til at føle frisk og energisk. Du kan vælge mange forskellige ruter, og der er noget for alle. For mere information omkring vandreruter, er du velkommen til at aflægge receptionen et besøg.

Udforsk bjergene på cykel

Fra dalen til toppen - i Lungau er der forskellige mountainbikeruter som med garanti vil gøre dig udmattet! Vil du hellere tage den lidt nemmere Hollerberg rute eller tage udfordringen op med Moosham ruten?

Kärnten el-cykel udlejning: fra d. 1. maj 2018, vil Krabath Ski & Sportskole tilbyde et endnu større udvalg af lejecykler: el-cykler, mountainbiks, børnecykler, cykelvogne og alm. cykler. Dette vil gøre det nemt at udforske regionens bjerge. Du kan ubesværet komme frem til din destination, (næsten) uden at svede.

Vil du vide mere omkring de forskellige cykelruter? Forhør dig oppe i receptionen, for at få de bedste informationer og tips, som vil sikre dig en god cykeltur!