Mad og drikke

I kan spise alle jeres måltider på parken. Du er hjertelig velkommen i vores nye restaurant Pizza Limone, stedet med det italienske køkken. På Brasserie kan I nyde en drink, frokost eller aftensmad. Hvis I er lækkersultne, så kan I købe en hurtig snack i vores take-away og snack shop.
Mere mad og drikke

Bademuligheder

Under jeres ophold vil I få de bedste minder med jeres børn inde i badelandet. Flyd sammen rundt i strømmene og øv jer på at blive bedre til at svømme. De mindste kan plaske rundt i et separat børnebassin og rutsje ned ad børne vandrutsjebanen. Under jeres ophold har I gratis og ubegrænset adgang til badelandet.
Sjov i vandet

Sport og spil

Klar, parat... start! For sportsentusiaster er der meget at lave: Bueskydning, svævebane eller en tur på træk tømmerflåden. Hvad med et spil minigolf eller petanque? Du vil ikke kede dig på Landal Landgoed 't Loo. Der arrangeres mange aktiviteter for både børn og voksne.
Alt om sport og spil

Børn

Jeres bekymringsfrie ferie er begyndt! Bollo byder hele familien velkommen. De mindste kan have det sjovt i det indendørs legeområde og lave nogle kreative håndværk i Bollo Klubben, alt imens ældre børn kan tage et spil air hockey eller et spil pool ved poolbordet.
Børne faciliteter

Attraktioner

Bliv overrasket over skovene og hederne i Veluwe. Den centrale beliggenhed af Landal Landgoed 't Loo er perfekt til at komme på mange herlige ture. For eksempel kan I besøge Anton Pieck Musset, Walbi Holland eller tage en tur til Zwolle.
Tips til attraktioner

Vandring og cykling

Tag vandrestøvlerne på eller tag afsted med en picnickurv bag på jeres cykler. Oplev det nærtliggende område og gå på opdagelse i det grønne landskab. I kan nyde den friske luft enten til fods eller på cykel. Landal landgoed 't Loo er omgivet af uendelige kilometer af natur.
Vandring og cykling