Vandring og cykling

Tag vandrestøvlerne på eller tag afsted med en picnickurv bag på jeres cykel. Oplev det nærtliggende område og gå på opdagelse det grønne landskab. I  kan nyde den friske luft enten til fods eller på cykel. Landal landgoed 't Loo er omgivet af uendelige kilometer af natur.

Tag på tur i det grønne

Landal Landgoed 't Loo tilbyder uendelige muligheder, uanset om I foretrækker at cykle eller vandre. Med start på ferieparken er der kilometervis af skov og heder, som I kan cykle igennem. Der er cykelruter i Veluwe til alle former for cykling. Med cykelnetværket kan I planlægge jeres egen rute. I kan lave den så lang eller kort som I ønsker, og I kan enten cykle ud i landskabet eller til Zwollo på shoppingtur.

Fra ferieparken kan I gå direkte ud i skovene. Tag den kongelige spadseretur til  Langoed Zwaluwenburg i Elburg. På ejendommen kan I nyde den skønne gåtur omkring slottet. I vil føle, at I er rejst tilbage til det 18. eller 19. århundrede. På ejendommen er der 8 gårde i det typiske byggestil i Gelderland.

Efter en aktiv dag kan I nyde en lækkert måltid i Timbers Brasserie, få en hurtig snak i take-away og snackshoppen eller prøve en raclette i jeres feriebolig.

Cykeludlejning

Benyt vore cykler til at være aktive udenfor imens I ser landskabet - de kan lejes på Landal Landgoed 't Loo. Leder du efter det mere komfortable valg med en elcykel eller vil børnene udforske parken på en gokart? Der er mange muligheder.
Cykeludlejning

På parken tilbyder vi VeloPlus cyklen

På parken tilbyder vi VeloPlus cykler. Denne specielle cykel gør det muligt for rullestolsbrugere at komme rundt i naturen med en ledsager. Ved hjælp af den vippelige rampe kan kørestolen nemt køres på cyklen og fastgøres. Dette sikrer en sikker og unik cykeloplevelse gennem omgivelserne! For mere information eller for at reservere en VeloPlus cykel, bedes du kontakte vores park.