Mad og drikke

Landal Miggelenberg har en helt ny restaurant. Her laves de skønneste retter med sæsonens lokale ingredienser. Fra Take Away området kan du bestille en friskbagt pizza eller pommes frites. Børnene kan også lave deres helt egen is. Vil I selv lave mad? Så kan I købe de lækreste ingredienser i Park Shoppen
Mere mad og drikke

Bademuligheder

Svøm et par baner, slap af i jacuzzien, og leg med børnene i vandet. Rutsj ned af rutsjebanen, og plask rundt i poolen. På Landal Miggelenberg  har både unge og gamle det sjovt i vandet!

Badelandet er kun åbent for parkens gæster.
Sjov vandplaskeri

Sport og spil

Action eller afslapning? I kan gøre begge dele på vores park. Test jeres talenter indenfor bueskydning: Hvem vidste, at I kunne ramme bullseye? Tag et spil bordtennis, pool eller minigolf med hinanden. Hvem vinder? Nyd alle de dejlige familiestunder!
Alt om sport og spil

Børn

Hav det sjovt udenfor, kæl med geder på dyreengen, eller tilbring din eftermiddag med at svømme? Der er uendelig mange muligheder på Landal Miggelenberg.  Prøv en tur i det helt særlige eventyrslot, hvor børnene kan klatre og rutsje ned af rutsjebanen. En tur til?
Faciliteter for børn

Skønhed og wellness

Slap helt af i den nye skønhedssalon. Nyd et øjeblik for dig selv. Du kan få en afslappende massage eller en ansigtsbehandling på tirsdage, onsdage og lørdage. Du vil føle dig som nyfødt! I skønhedssalonen bruger de produkter fra mærket Rituals.
Skønhed og wellness

Attraktioner

Træd ud af jeres fritliggende feriebolig, og gå direkte ud i naturen og nyd den friske luft. Eller beundre den smukke Van Gogh i Kröller-Müller museuet? Leder I efter lidt mere action? I kan se på aber ved Apenheul Primate Park eller lav en sjov dag ud af det ved Julianatoren forlystelsespark. 
Billigere billetter til de forskellige attraktioner forfindes i receptionen.
Tips til attraktioner

Vandre- og cykelruter

Tag en lang vandretur gennem skoven, eller sus afsted på en cykel gennem De Hoge Veluwe National Park. Hver dag udendørs er fuld af opdagelser i den smukke natur. Fra Landal Miggelenerg, er I på stien i løbet af ingen tid. Tag selv ud og oplev det!
Vandre- og cykelture

Tag din hund med

Jeres hund er mere end velkommen på Landal Miggelenberg. Nyd en skøn ferie med familien og jeres hund. Udover specielle hunde ferieboliger og vandreruter, tilbyder parken også faciliteter til jeres hund. Så både familien og jeres trofaste hund kan nyde ferien fuldt ud.
Hundefaciliteter