Mad og drikke

Nyd lokale vine og lidt at spise på vores hyggelige terrasse med panoramaudsigt, mens I lader blikket vandre ud over Moseldalen. Eller tag plads i restauranten og prøv de lokale specialiteter. Bestil en gourmet pakke med alt tilbehør og nyd en hyggelig raclette aften i jeres feriehus. Hvis I er lækkersultne, kan I benytte jer af take away-tilbuddet, der byder på lækre snacks.
Mere mad og drikke

Bademuligheder

En af de sjoveste ting at lave på ferie er at plaske, dykke og svømme rundt i poolen! Imens børnene leger i vandet, så har de voksne tid til at læse en god bog, enten ved poolen eller i afslapningsområdet. For de yngste gæster er der et børnebassin, så de også kan plaske rundt.
Sjov i vandet

Sport og spil

Er I klar til en aktiv ferie? Et spil minigolf, en tur i poolen, en gåtur eller et spil fodbold - der mange sportsaktiviteter, som I kan gøre brug af. Fun & Entertainment teamet arrangerer et væld af sjove aktiviteter for unge og voksne. Alle er velkommen.
Alt omkring sport og spil

Børn

Leg, leg og atter leg. Det er, hvad børnene vil have! De kan bruge alt deres energi på legepladsen eller på hoppepuden. I kan også gå rundt i naturen, hvor de kan klatre i træer og finde forskellige insekter. Alle har det godt fra det første øjeblik på ferieparken. Og glem ikke at besøge vores geder.
Børne faciliteter

Attraktioner

I Mosel regionen kommer man tæt på de mange vinmarker, og I har mulighed for at prøve de vidunderlige vine som vindruerne laver. Oplev landskabet til fods, på cykel eller tag på en bådtur på floden Mosel. Omgivelserne byder på meget at se og lave. Besøg de forskellige museer, den gamle by Trier eller de vilde dyr i Eiffel Park.
Tips til attraktioner

Vandre- og cykelruter

Vågn op, solen den skinner. Efter en god morgenmad er I klar til en ny dag. Fra jeres feriebolig kan I gå lige ud i landskabet. De skønneste vandre- og cykelruter fører jer langs Mosel floden, smukke landsbyer og idylliske vinmarker og søer. Er I klar til en udfordring? Så hop på en mountainbike og kom afsted!
Vandre- og cykelruter

Wellness

Tid til dig selv ...
Nyd en dejlig afslappende massage. Luk dine øjne og nyd freden. Her kan du glemme det daglige stress, og bare nyde ferien fuldt ud!