Turistattraktioner

Der er masser at opleve i naturområdet Hondsrug i Drenthe. Nyd de pragtfulde landskaber ad forskellige vandre- og cykelruter, eller dyk ned i historien ved Hunebedcentrum i Borger. Rigtige vovehalse udfordrer sig selv med en tur på rutsjebanen i vandparken DX Adventurepark.

Sabeltandtigersporet

I skoven Hunzebos ligger Sabeltandtigersporet. En attraktiv vandrerute på ca. 2 kilometer, der starter ved Landal PUUR Exloo og snor sig over bakker fra istiden. Appen med VR og AR, 360 graders film og spil giver en ekstra dimension til legeredskaberne i skoven. Hop, klatr, svæv med kabelbanen, hold balancen på en rebbro, og tag kampen op mod sabeltandtigeren. Hvem er hurtigst?
Hjemmeside

Tidsrejserute Leewal - En vandretur gennem (præ)historien

På denne vandretur på 7,5 kilometer gennem skove, hedearealer og sandområder, langs stendysser og marker mellem Exloo og Odoorn kommer du ud på en tidsrejse på 470.000 år. Her finder du imponerende rester fra istiden og den gådefulde Leewal, der snor sig gennem landskabet. Der er også en app til rådighed til denne rute. Med 360 graders film, animationer og opgaver kan du opleve historien helt tæt på.
Hjemmeside

Eko-tours

På safari i skovrige omgivelser i Holland. Tag afsted sammen som par eller gruppe på en spændende udflugt med Eko-Tours. Oplev naturen i Drenthe på en ny måde med en stille elektrisk terrænbil.
Hjemmeside

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Emmen
Har du lyst til en oplevelsesrig dag? Så tag til WILDLANDS, og tag på en verdensekspedition på én dag. Opdag nye verdener, kom helt tæt på vilde dyr, og oplev en spektakulær tur i forlystelsen Tweestryd, en mine med en mission!
Hjemmeside (nl)Omkring 12.5 kilometer fra ferieparken

Hunebedden nationale informationscenter

Borger
Stendyssecentret i Borger i Drentse Hondsrug, sætter dig på sporet af præhistorien.
HjemmesideOmkring 12.6 kilometer fra ferieparken

Kabouterland Exloo

Tag med på eventyr! Børnene kan udspionere nisser på tæt hold, når de bevæger sig gennem den hemmelighedsfulde kanintunnel. Tag på en spændende tur gennem troldegrotten, og gå via en overdækket vandresti langs specielle planter og sjove, små eksotiske dyr. Tag på besøg hos dødningehovedaber, næsebjørne, dværgoddere, surikater, præriehunde m.m. Der er også flere legepladser, både inde og ude.
Hjemmeside (nl)Omkring 3.4 kilometer fra ferieparken

DX Adventurepark

DX Adventurepark i Gasselte er den største udendørs vandpark i Holland og ligger ved bredden af søen 't Gasselterveld. Lær at hoppe på højt niveau på 6 spektakulære ramper, der er op til 11 meter høje. På 120 minutter lærer en instruktør dig grundbegreberne ved hop fra en rampe. Bliv udfordret på vandparkens forhindringer. Selv for rigtige vovehalse er der garanti for et adrenalinkick.
HjemmesideOmkring 18.8 kilometer fra ferieparken

De Schaapskooi i Exloo

Fåreflokken har til huse i de Schaapskooi, som ligger midt i landsbyen Exloo. Det betyder, at fårehyrden altid går tværs gennem landsbyen med sin fåreflok: en unik oplevelse og et fantastisk syn! Med deres gang gennem landsbyen er det som om, tiden står stille. Fra påskeferien til og med efterårsferien tager fårehyrden afsted med sin flok hver dag. Uden for denne periode er det kun i weekenderne og hver dag i skoleferierne. Med deres gang gennem landsbyen er det som om, tiden lige står stille. Fra påskeferien til og med efterårsferien tager fårehyrden afsted med sin flok hver dag. Uden for denne periode er det kun i weekenderne og hver dag i skoleferierne.
Hjemmeside (nl)