Sport og leg

Der er masser at opleve på Landal PUUR Exloo. Hyggelig leg på legepladsen eller en eftermiddag med hele familien på minigolfbanen eller et spil bowling. Efter en aktiv og hyggelig dag kan du slappe af med hele familien i din luksusferiebolig.

Bowling

En sportslig aktivitet egnet for alle aldre. Prøv kræfter med familien på bowlingbanen, eller vis din bedste bowlingteknik. Vælg den kugle, der har den rette vægt, og vælt alle keglerne i ét forsøg! Strike! Hvem vinder?

Slå til bolden?

Vil du gerne spille en omgang tennis i din ferie? Game, set & match! Det har du mulighed for på vores resort. Du kan benytte tennisbanen på det tilgrænsende hotel. Ingen ketsjer eller bolde? Ikke noget problem! Disse kan du låne gratis ved receptionen på hotellet. Vores overnattende gæster kan benytte banen gratis.

Minigolf

Banerne på minigolfbanen har forskellige niveauer, fra let til udfordrende. Du finder minigolfbanen til venstre for hotellet, og golfboldene og køllerne ligger parat til dig i villaen.

Hoppepude

En tur på hoppepuden giver børnene den ultimative hoppeglæde! Hoppepuden kan frit benyttes og ligger ved siden af vores legeplads.